2777
2789
عنوان

این عادیه که من این مدلی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب دیگه گفتی اصلا مهم نیس حرفی که زدی فکر و خیالتو کم کن و این فکرا نکن

چرا ترسوندین منو! تازه از فکر بستری شدن اومدم بیرون یعنی دوقطبیم؟ دوقطبی که دیگه هستم! یعنی این فکرام اینقدر عجیبه؟

کمال گرایی نیست وسواسه کاشکی کمال گرا بودم یذره به زندگیم میرسیدم ولی هیچ فقط فکر فکر فکر الکی روانی ...

کمال‌گرایی اتفاقا می‌تونه باعث اهمال بشه چون تصور صفر و صدی به وجود میاره.

من خودم یه‌عمر با وسواس‌فکری و کمال‌گرایی زندگی کردم که اتفاقا از یه جایی به بعد برام باعث اهمال و انفعال شد! (در ظاهر تنبلی به نظر می‌رسه اما واقعیت اینه که شخص با خودش می‌گه: حالا که نشد، حالا که دیر شد، حالا که کامل اونی نشد که می‌خوام، پس اصلا نشه! پس نمی‌خوام! پس هیچ‌کاری نکنم!)

حالا شاید شما کمال‌گرا نیستی، اما این دو معمولا در امتداد همن.

به خودتم برچسب منفی نزن و اگه خیلی اذیتی با یه مشاور حرف بزن.

جالبه بهت بگم که تفکر زیاد و وسواس و... از دیوونگی نیست و اتفاقا خیلی اوقات از هوشه. اما واقعااا سخته و زندگی رو گاهی فلج می‌کنه کلا.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
کمال‌گرایی اتفاقا می‌تونه باعث اهمال بشه چون تصور صفر و صدی به وجود میاره.من خودم یه‌عمر با وسواس‌فک ...

کسی که توخونوادش ژن دوقطبیه چه ربطی به هوش داره؟ فقط یه خنگ روانیم شاید

همش اصرار داری تاکید میکنی شاید حرف ما درسته نه حرف تو پس دیگه فکر نکن

میدونم بابا سوالم چرند بود ببخشید وقتتون گرفتم وسواس شدید دارم ایراد بنی اسراییلی زیاد از همه چی میگیرم مشکلم همینه

همش اصرار داری تاکید میکنی شاید حرف ما درسته نه حرف تو پس دیگه فکر نکن

خب باید چیکار کنم مشکلم چیه به الله خیلی باخودم درگیرم اصلا ارامش ندارم حس میکنم عجیب و غریبم! 

کسی که توخونوادش ژن دوقطبیه چه ربطی به هوش داره؟ فقط یه خنگ روانیم شاید

دوقطبی رو نمی‌دونم. در مورد وسواس صحبت کردم.

من خودم از بچگی بچه‌ی باهوش و بااستعداد و تیزی بودم و جز ورزش توی تمام درس‌ها مستعد بودم. اما خب وسواس بارِ زندگی رو برام سنگین کرد.

اگه ژن دوقطبی و... دارید با یه روانشناس بالینی صحبت کن پسرم.

اما درکل این‌و جهت اطلاع عمومی بگم: خیلی از دانشمندها و ریاضی‌دان‌ها و... دچار اسکیزوفرنی، وسواس، پارانویا (بدبینی شدید) و خلاصه این مدل بیماری‌های روانی بودن! پس اگه گفتم هوش با وسواس می‌تونه در ارتباط باشه تعجب نکن. متأسفانه عقل و جنون و هوش و دیوانگی دو روی یک سکه هستن...

من حالم دو روزه اصلا خوب نیست و برای کمک بهت جواب دادم عزیز جان. اما متأسفانه با همون لحنی که با اونا که بهت توپیدن حرف زدی، با منم حرف زدی. سنم ازت خیلی بیش‌تره و اگه چیزی گفتم باد هوا نبوده و حاصل تجربه و مطالعه و گفت‌وگو با روانشناس بوده. دیگه هم چیزی نمی‌گم. ❤️

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
دوقطبی رو نمی‌دونم. در مورد وسواس صحبت کردم.من خودم از بچگی بچه‌ی باهوش و بااستعداد و تیزی بودم و جز ...

ممنونم که صحبت کردین بخدا جسارت نکردم من اصلا نمیدونم با چه لحنی صحبت کردم خب میگم تو خونوادم ژن دوقطبیه! یعنی میگم چمه من خیلی عجیبم از این میترسم! فکرم الکیه؟

ممنونم که صحبت کردین بخدا جسارت نکردم من اصلا نمیدونم با چه لحنی صحبت کردم خب میگم تو خونوادم ژن دوق ...

آخه اولش از دوقطبی چیزی نگفتی. در مورد وسواس حرف زدی و منم در اون مورد جواب دادم عزیز.

بعد ما متخصص نیستیم که بخوایم جواب این سؤال رو بدیم.

توی نوجوانی تا حدی این حالات طبیعیه. اما منم همیشه از بچگی تا همین امروز که ۳۵ سالمه احساس متفاوت‌بودن دارم. بچه بودم این حس شدیدتر بود و فکر می‌کردم عجیب‌وغریبم. حس بدی بود.

توی خانواده چه کسی یا کسانی درگیر دوقطبی هستن؟

ما دوقطبی نداریم و همین وسواس و حساسیتِ جسمی و روحیه.

نهایتا چاره‌ی کارت فقط و فقط مشورت با روانشناس بالینیه. بقیه فقط گمراهت می‌کنن.

آخه اولش از دوقطبی چیزی نگفتی. در مورد وسواس حرف زدی و منم در اون مورد جواب دادم عزیز.بعد ما متخصص ن ...

لیست بلندی میارم از کسایی که دوقطبین: بابام بابابزرگ مامانم خواهر مادربزرگ پدریم اوهههههههه همشون! البته نشونه هاشون مسخره هست: مثلا بابام که بدبین میشه میگه میخواستی فلان کار و من فلان کنم؟ یا هوووو کلی چرندیات دیگه! عصبانیت و افسردگی و سرخوشی