2777
2789
عنوان

دعوا کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 47 پست
خب چکارکنم ک این عادتمو ترک کنم

نه عزیزم باید بدونی که مادرهای کمی قدرت کنترل خودشون رو ندارن، این کامنتهایی که میگن اغلب همینن و شما هم انسانی و خسته میشی رو از نظر دور نگه دار 

چون باید اول قبول کنی رفتارت اشتباهه که بعد بتونی با تمرین صبر و حوصله اشتباهت رو اصلاح کنی

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکارکنم ک این عادتمو بذارم کنار دلم واسه ش میسوزه بخدا

اگه میدونی بدنت ضعیفه مکمل بخور...به دکتر بگو ...

کمک بگیر از کسی...بخواب اگه وقت داری تو گوشی نرو...میفهممت سخته بچه داری..ولی نفس عمیق بکش..به دستای کوچولوش نگاه کن..به بی کسی و ضعفش فکر کن..

بخدا کلافه میشم کسی هم نیست حداقل یک ساعت بچه رو نگه داره من استراحت کنم

حق داری کاملا حق داری 

منم هررر روز از صبح تا شب با پسرم بحث داریم 

۴ سالشه و روانیم کرده دیگه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

حق داری کاملا حق داری منم هررر روز از صبح تا شب با پسرم بحث داریم ۴ سالشه و روانیم کرده دیگه

مشکلتون چیه باهاش؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

اگه میدونی بدنت ضعیفه مکمل بخور...به دکتر بگو ...کمک بگیر از کسی...بخواب اگه وقت داری تو گوشی نرو... ...

بدنم خیلی بی جون شده سریع خسته میشم هیچ مکملی مصرف نمیکنم 

نه عزیزم باید بدونی که مادرهای کمی قدرت کنترل خودشون رو ندارن، این کامنتهایی که میگن اغلب همینن و شم ...

خب من قبول کردم رفتارم اشتباهه ک اینجا کمک خواستم دیگه

قرآن بخون

زیارت عاشورا بخون

از خدا بخواه تحملتو زیاد کنه

تو ذهنت با خدا حرف بزن بوو خدایا ببین اعصابم خورده نمیخوام رو بچم خالی کنم خودت کمکم کن

منم هر وقت ناراحتم کسیو ندارم بهش بگم ناراحتی هام رو میگم به خدا آروم میشم و مشکلمم حل میشه یا راهی براش پیدا میکنم

صبح زود که هوا خنکه برو پیاده روی حتی 5 دقیقه، 10 دقیقه آرامش میده

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بچت در اینده تبدیل میشه به یه ترسوی تو سری خور نمیتونه از حقش دفاع کنه با کوچکترین صدایی می‌ترسه و از جاش می‌پره با کوچکترین کار اشتباهی با ترس و لرز به شما نگاه می‌کنه حتی اگر اون کار اشتباه زمین خوردن و آسیب دیدن خودش باشه 

این آینده ای که میگم ۲۰ سالگی نیست دوسه ساله دیگه است که تا آخر همراهش میمونه 

قصد سرزنش ندارم اینا تجربه خودمه هر بار که این رفتارها و ازشون میبینم خودمو لعنت میکنم که چرا سر بچه کوچیکم داد میزدم الان اما فقط و فقط دلم میخواد بهشون محبت بدم تا اونارو بشوره ببره الان بچه هام سه و پنج ساله هستن 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم