2777
2789

تحمل هرچی جز دندون درد.....وای خدا فکرشم حالم و بد میکنع

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

درد توی جمع بودن وتنهابودن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترم اگه سرحال نباشه مثل الان که طفلی بالا اورد 😭😭😭😭😭😭هروقت شوهرم شب خونه نیاد دخترم از دوری باباش اینجوری میشه .... طفلی شوهرم مجبور بود شب بمونه کارخونه 😭😭😭😭😭بلاتکلیفی بعدش بی پولی یعنی این سه تا روانیم میکنه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
درد زیادی کشیدم ولی هیچ گدوم به پای مرگ همسرم نرسیدن انشالله بدتر از اونو دیگه نکشم بگین آمین🤗

خدا بيامرزه عزيزم چقد سخت

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
درد زیادی کشیدم ولی هیچ گدوم به پای مرگ همسرم نرسیدن انشالله بدتر از اونو دیگه نکشم بگین آمین🤗

روحشون شادو قرین ارامش

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
اوضاع ادمهای الان بی عدالتی های دنیا همه زندگیم از دست دادن بچه م نداشتن پدر و مادر مهربون و تکی ...

خدا ارامش بده بهت عزيزم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!