2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 46 پست

اگه ازیکنواختی زندگیتون ناراضی هستین خودتون رو یه لحظه جای مادری بزارید که بچه ش دوماه دیگه دنیا میاد ولی چندروزپیش شوهرش روازدست داده همسایه مون بود دلم براش سوخت خیلی جوون بود ....توروخدا ناشکرنباشین ازاینکه همسرتون خودتون بچه تون نفس می کشید شکرگذارباشید وسعی کنید روزخوبی روواسه خودتون بسازید 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه یاعلی بگو دست بذار رو زانوهاتو بلند شو..کافیه فقط استارت کاری رو که علاقه داری بزنیییی خدا کمکت م ...

امبدوارم بتونم از فردا شما هم دعام کنید تنبلی نکنم دلم میخاد بیشتر تو اجتماع باشم 

💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁
اگه ازیکنواختی زندگیتون ناراضی هستین خودتون رو یه لحظه جای مادری بزارید که بچه ش دوماه دیگه دنیا میا ...

وای واقعا سخته دختر دایی منم همین اتفاق افتاده براش..تازه جواب آزمایشش رو گرفته بود که شوهرش تصادف کرد..البته یه پسر کلاس ششمی هم داره..واقعا داغ سنگینیه

.(عاشق بچه 92)
خب درگیر نباش برای خودت وقت بزار منم سی سالمه ولی یکسال و نیمه قیمتی کار میکنم برا خودم هذف دارم ...

وای که عاشق خانمایی هستم که استقلال و اراده دارن خدا قوت کاش منم یه روز به خودم افتخار کنم

وای واقعا سخته دختر دایی منم همین اتفاق افتاده براش..تازه جواب آزمایشش رو گرفته بود که شوهرش تصادف ک ...

خداخودش صبرشون روبده 

اگه ازیکنواختی زندگیتون ناراضی هستین خودتون رو یه لحظه جای مادری بزارید که بچه ش دوماه دیگه دنیا میا ...

عزیزم روزی هزار بار خدارو بخاطر سلامتی خودم و عزیزانم شکر میکنم ولی از لحاظ روحی دلمرده. شدم

عزیزم روزی هزار بار خدارو بخاطر سلامتی خودم و عزیزانم شکر میکنم ولی از لحاظ روحی دلمرده. شدم

اگه عاشق خانواده ت هستی حتمابایدازلحاظ روحی خودتو تقویت کنی خانواده یک مادرافسرده نمی خواد....سعی کن ازهمه چیز لذت ببری مهربان باش فقط همین 

[QUOTE=53750449]سخته بابا 😓 من دلم ميخواد همش سفر برم  اي خداااا😭[/Q

خوب نمیشه مرخصی بگیری

حالا منم که سر کار نمیرم گه چقد مسافرت میرم😒

اگه عاشق خانواده ت هستی حتمابایدازلحاظ روحی خودتو تقویت کنی خانواده یک مادرافسرده نمی خواد....سعی کن ...

اره راست میگی سعیمو میکنم

[QUOTE=53750449]سخته بابا 😓 من دلم ميخواد همش سفر برم  اي خداااا😭[/Q  خوب نمیشه مرخصی ...

نه ما تابستان مرخصي داريم اونم شوهرم نداره- كلا تضاد داره مرخصي هامون. البته من فكر ميكنم چون بارداريم با ٣٠ سالگي مصادف شده واسه همون همش دلم مسافرت ميخواد ويار سفر دارم😂

از قبل هم مسافرت دوست داشتم اين روزا ديگه هر ثانيه به فكر سفرم😥

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
نه ما تابستان مرخصي داريم اونم شوهرم نداره- كلا تضاد داره مرخصي هامون. البته من فكر ميكنم چون باردار ...

عزیزم پس حتما یه سفر برو هر چند کوتاه اگه با شوهرت هم نشد با خانواده خودت برو 

نزار حسرت چیزی رو دلت بمونه 

بعدها خودتو سرزنش میکنی بخاطر اینکه چرا اونمو قع که باید کاری رو که دلت میخاسته رو انجام بدی انجام ندادی 

عزیزم پس حتما یه سفر برو هر چند کوتاه اگه با شوهرت هم نشد با خانواده خودت برو  نزار حسرت چیزی ...

والا اونقدر مغز شوهرمو خوردم قراره آخراي اسفند بريم مشهد از اونور هم شمال پيش خانواده اش يه سر. البته اگه تا اون موقع دبه درنياره😅

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏