2777
2789
عنوان

جرم دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 21 پست
داروخونه ها دارن مثل نمک میریزی روی مسواک و میکشی ب دندونات ببین هرکسی منو میبینه فکر میکنه کامپوزیت ...

اونم تو دراز مدت مینای دندون رو از بین میبره همون جرمگیری سالیانه کافیه

داروخونه ها دارن مثل نمک میریزی روی مسواک و میکشی ب دندونات ببین هرکسی منو میبینه فکر میکنه کامپوزیت ...

واقعا؟؟؟؟ مرسییییییی

برم بگم پودرِ پِرسیکا میخوام میگیره چی میخوام دیگه؟

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم تو دراز مدت مینای دندون رو از بین میبره همون جرمگیری سالیانه کافیه

خب هر روز ک نباید ب دندون زد 

همین خمیر دندون هم مینای دندون رو آسیب میزنه 

نخ دندان و چوب مسواک بهترین گزینه هستن 

پودر پرسیکا هم ماهی یکبار استفاده میشه نهایتا ۲بار 

من با پودر زغال فعال هم دندونامو مسواک میزنم و اینم خیلی سفید میکنه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

واقعا؟؟؟؟ مرسیییییییبرم بگم پودرِ پِرسیکا میخوام میگیره چی میخوام دیگه؟

اره همین پودر پرسیکا رو بگیر کافیه 

یه خمیر دندون هم هست اسمش مار ویس هست ولی خیلی گرونه 

من از مریدنت استفاده میکنم و پودر زغال فعال هم از عطاری گرفتم 

فقط اولش سیاه میشه کل دهنت ولی نترس تا بشوری و مسواک بزنی روشو سفید میشه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اره همین پودر پرسیکا رو بگیر کافیه یه خمیر دندون هم هست اسمش مار ویس هست ولی خیلی گرونه من از مریدنت ...

یعنی میگید نرم جرم گیری؟ ولی احساس میکنم دندونام نازک شده ، با از این دستگاه تیز مثل سوزن میکشید رو دندونام، و میتراشت، یعنی واقعا پوسیدگی دندونمو نتراشیده؟ احساس میکنم یه لایه دندونم تراشیده شده

یعنی میگید نرم جرم گیری؟ ولی احساس میکنم دندونام نازک شده ، با از این دستگاه تیز مثل سوزن میکشید رو ...

اره ادم یه همچین حسی داره اولش 

ولی بلیچینگ کن از این ب بعد و هی نرو بتراش