2777
2789
عنوان

ی خاطره از مادربزرگاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 40 پست
عاشق رنگ سبز بود، خودشم سید بودهمه لباساش سبز بود، همه روسریاش سبز بودتزئینات خونش سبز بودکلا از انو ...

عزیزم

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگم از طرف مادری،،می گفت جنسیت بچه مهم نیستا اما از خدا خواستم همیشه اولین نوه ام دختر باشه...من اولین نوه اش بودم...همیشه اینو می گفت بعد می خندیدم می گفتم الان جنسیت بچه مهم نیست و اینو آرزو کردی...همیشه می گفت اینو خواستم تا غم خوار و مونس و همدمم باشی...تا بعد مرگم یادت نره ازم یاد کنی...دلم برای اون ترشیای شیر شیره که می گرفت...برای اون نخودچی کشمشا...برای اون تخم مرغا که زرده اش سالم تو ماهیتابه می موند و می گفتم اینا رو چه جور درست می کنی که زرده اش تکون نمی خوره تنگ شده.😔😔

حیف خدا زود ازمون گرفتش.‌‌..فرشته بود...نه چون مادربزرگم بوده اینو بگم همه اینو میگن...کاش کاش کاش الان داشتمش بعد اون مادربزرگ برای من فقط یه خاطره شد و بس با این که مادربزرگم از طرف پدری زنده هست اما اصلاً حس مادربزرگ داشتن بهش ندارم...مفهوم مادربزرگ داشتن برای من با مادربزرگم مرد و تموم شد رفت.😔😔

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

خدارحمت کنه علائمشون چی بود یادت هست؟

مرسی گلم

همش با سرفه شروع شد

دوماهی سرفه میزد بدون هیچ دردی و فکر میکرد سرما خورده دکتر عمومی هم بهش شربت سرفه میداد

تا بردنش متخصص سیتی گرفت

الان هم دارمش با هم میریم آرایشگاه میزنیم بیرون با دوستام 

شبا میچسپیم به هم فبلم ترسناک یا پرونده جنایی میبینیم😂❤️

باهم آشپزی میکنیم کلی غیبت میکنیم....  خیلی دوسش دارم خیلیییییییییییییی 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم