2777
2789
عنوان

میخوام خ و د ک ش ی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 44 پست
من هرروز دارم میمیرمهرروز دارم شکنجه روحی و روانی میشمدرس میخونم از یطرف مادره میاد یچی میپرونه از ی ...

بنده خدا مادرتم داغونه مشخصه مشکلو اعصابو روان داره...

ببین دیگه هر کاریم کنید درست بشو نیس.... تنهاراهش اینه سکوت کنی غر میزنه به یورت بگیر... درست بخون شاید شهر دیگه قبول شدی تنها راهش دوری ازشه.. تحمل کن بالاخره تو هم یا ازدواج میکنی یا هرجی ..میری دیگه

ولمون کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا مادرتم داغونه مشخصه مشکلو اعصابو روان داره...ببین دیگه هر کاریم کنید درست بشو نیس.... تنهار ...

من از از وقتی ک یادمه همش دارم عذاب میکشم

از بچگیم یادمه ک اخلاقش اینطوری بود 

همجا سلیطه بازی داشت

همجا باید حرف حرف خودش بود

همش با پدرم دعوا داشت

همش میگفت جا میزارم میرم

تمام بچگی من با لعواهاشون گذشت 

مینشست تو کوش من پر میکرد فلانی بده اون بده همع بدن

بخدا خیلی طاقت اوردم 

خیلی 

الان فک میکنی فقط خودت مشکل داری؟ من خودم انقد مشکل دارم خسته ام از همه چی ولی خودکشی چی میگه ؟ زندگ ...

تو چ نیدونی از زندگی من 

پدرم دیالیزیه 

همش حالش بد میشه 

دیالیز نکنه دور از جونش از دست میره

مادرم روانیه 

برادرام هرکدوم سر زندگی خودشونن

من هیچکسو ندارم حتی دردمو بهش بگم 

هیچکی ب فکر من نیست 

همش تو خونمون دعواعه

کاملا درکش میکنم چون از 7 سالگی خانوادم دهنم رو اسفالت کردن تا الانکه 37 سالمه 

نظر منو بخوای توی شهرتون اگر یک پانسیون پیدا میکنی که رایگان باشه و پول ندی کتابهات رو بردار و برو اونجا و درست رو بخون و دانشگاه قبول شدی یه 8 سال هم اونجا خونه نیا و بعدم مستقل شو و دیگه هرگز برنگرد 

پدر و مادر سمی از مار سمی بدتره چون مار یکبار میزنه و میمیری و خلاص ولی پدر و مادر سمی کی عمر نیش میزنن و بدبختانه ادم مقاومتر میشه 

تحمل کن چون اکثر ماها این شرایط رو تجربه کردیم 

هرچند که وقتی یاد خودم میفتم کاملا به خودم دارم میگم ببند بابا دهنت رو از خودت یادت بیاد که میخواستی از دست خانوادت با اجر بزنی تو سر خودت پس نصیحتش نکن

عزیزم هیچوقت به خودکشی فکر نکن همه مثل همیم منم کنکور دارم منم نهایی دارم همه مشکل دارن.. باید به فکر حل مشکلات باشیم نه خودکشی ، خودکشی همه چیو بدتر میکنه 

میخوای هم این دنیاتو از دست بدی هم اون دنیاتو که چی؟ 

با خانوادت مشکل داری سعی کن بری ت اتاق فق درس بخونی فقط درس ، خودتو برسون به یه جایی که بتونی مستقل باشی .. اگه درس بخونی دانشگاه در بیای مشاور. میشی و از اون راه درامد میکنی به کسیم احتیاج نداری ..

سعی کن با مامانت حرف بزنی بهش بگو چرا اینجوری رفتار میکنه، بشین باهاش حرف بزن..

اگه مامان بابات دعوا میکنن و تمرکز نداری ، از صب تا شب برو کتابخونه فقط درس بخون.. سعی کن خودتو به یه جایگاهی برسونی که محتاج کسی نباشی..

اگه نمیتونی بری کتابخونه ازین اهنگای مخصوص درس خوندن استفاده کن خیلی خوبن یه چند روز بگذره به اهنگه عادت میکنی.

عزیزم هیچوقت به خودکشی فکر نکن همه مثل همیم منم کنکور دارم منم نهایی دارم همه مشکل دارن.. باید به فک ...

واش میشد 

کاش ب حرف گوش میداد 

حرف فقط حرف خودشه 

دوساعت خوب میشه 

باز شروع میکته 

مثل طوطی تکرار میکنع

اونجا نشسته ب همههه کار داره

تو هر موضوعی ک بهش مربوط نیست دخالت میکنه

ی غذا میخواد جلومون بزاره صدتا منت داره 

این خراب شده ن کتابخونه داره ن پانسیون

من واقعا حالم بده

کاملا درکش میکنم چون از 7 سالگی خانوادم دهنم رو اسفالت کردن تا الانکه 37 سالمه نظر منو بخوای توی شهر ...

کاش خانوادمون خوب بود 

من مدرم خیلی رابطش بامن خوبه 

پدرم هم از دستش عاصی شده 

من هرگاری کردم که از این حالت تنش دربیام

از مدیتیشن بگیر تا هرکاری 

ولی نمیشه

تو چ نیدونی از زندگی من پدرم دیالیزیه همش حالش بد میشه دیالیز نکنه دور از جونش از دست میرهمادرم روان ...

خب همین دیگه عزیز من چون هیچکس به فکر تو نیست خودت باید به فکر خودت باشی .. نه خودکشی ..

خیلیا مشکلاشون از تو بدتره .. 

تا بعد کنکورم دنبال پارتنر و اینا نباش چون تمکز ادمو بهم میریزه فقط ، پارتنر و اینا بعد کنکورم میشه پیدا کرد ولی کنکورو اگه از دست بدی دیگه بیچاره شدی 

واش میشد کاش ب حرف گوش میداد حرف فقط حرف خودشه دوساعت خوب میشه باز شروع میکته مثل طوطی تکرار میکنعاو ...

دوری کن ازش باهاش جروبحث نکن بزار هرچی میگه بگه ، یه گوشت درباشه و یه گوشت دروازه ، بالاخره هرچی باشه مامانته ، همیشه برو تو اتاق اصلا در نیا بیرون ، کارایی که مامانت دوست نداره رو انجام نده ، هرکار میگه بکن طبق حرفاش رفتار کن شاید درست شد ، اگه هیچ جوره درست نشد تحمل کن ، کنکورتو بده یه شهر دیگه قبول شی بری ازونجا‌ و مستقل شی 

تروخدا فکر خودکشی نباش که حتی فکر کردن بهشم گناهه

تو چ نیدونی از زندگی من پدرم دیالیزیه همش حالش بد میشه دیالیز نکنه دور از جونش از دست میرهمادرم روان ...

عزیزم من نمیگم مشکل نداری میدونم داری من خودم بخوام از مشکلاتم بگم صبح میشه 

ولی یکم فک کن ببین با خودکشی مشکلت درست میشه ؟منم بعضی موقع ها خودم خواستم یه بلایی سرم بیارم ولی بخاطر مادرم پشیمون میشم این فکرا یه امتحانه این که تو در برابر مشکلات چقدر قوی هستی زود جا میزنی یا قوی میمونی

کاش خانوادمون خوب بود من مدرم خیلی رابطش بامن خوبه پدرم هم از دستش عاصی شده من هرگاری کردم که از این ...

نسل اینا درست شدنی نیست با مدیتیشن و یوگا و اینام نمیشه جلوی انرژی منفی اینا رو گرفت مگه اینکه مرتاص هندی باشی و 70 سال سختی کشیده باشی و روزی ده ساعت روی میخ خوابیده باشی که حرفا و رفتارهای اینا هیچ اثری روت نذاره 

در کل اینا همینن و بهتره کور و کر و لال بشی و انگار وجود ندارن 

من هرروز دارم میمیرمهرروز دارم شکنجه روحی و روانی میشمدرس میخونم از یطرف مادره میاد یچی میپرونه از ی ...

پدرت چیکار میکنی

چطوری تحملش میکنه

کاش مادرتو میبردی روانپزشک

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰