2777
2789
عنوان

درس خوندن سخت تره یا کار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 45 پست
اره ولی کسی که کار میکنه و مهارت یاد میگیره حداقل بابت کارش درامد کسب میکنه .ولی اونی که درس میخونه ...

منم گفتم هر کدوم سختی خودشو داره من خودم دوازدهمم درس میخونم میدونم سخته ولی منکر سختی کار نمیشم چون اونم سخته کسی ک درس میخونه زحمت میکشه بتونه در اینده پول بدس بیاره کسی ک نمیخونه کار میکنه زحمت میکشه پول بدس میاره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

سوال منم هست جوابشو میگی بهم؟🥺

به نظر من اونی که بیشتر کار کرده و درس نخونده درس خوندن رو راحت تر از کار کردن میدونه 

و اونی که بیشتر درس خونده و کمتر کار کرده ، کار کردن رو راحت تر از درس خوندن میدونه.

در کل به نظر شخصیه من که قبلا بیشتر درس میخوندم و الان بیشتر کار میکنم درس خوندن راحت تر از کار کردنه . ولی پول دراوردن از کار شیرین تر از کسب نمره ی ۲۰ یا شاگرد اول شدنه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه من اینکه درس خوندن راحت ترخودم دانشگاه تاپ درس خوندم همیشه هم معدلم الف بود و معتقدم درس خوندن ...

قبول دارم حرفت رو .

‌منم به نظرم درس خوندن از کار کردن راحت تره .

ولی حسی که کار کردن و پول و دستمزدش واسه من شیرین تر از اون نمره ی بالای تو دانشگاهه .

چون این پوله میدونم یه دردی رو تو زندگیم رفع میکنه اما اون نمره هیچ دردی رو تو زندگیم رفع نمیکرد به جز تحسین دو تا استاد 

بستگی به شخصیت خودت داره 

کسی که ذهن شلوغی داشته باشه و تمرکز نداشته باشه و ار همه مهم تر علاقه نداشته باشه درس براش سخت ترینه بر برعکسش هم میشه کسی که کلا آدم فنی و کاری نیست و کار کشیدن از مغز براش راحت تره تا کار بدنی 

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

قبول دارم حرفت رو .‌منم به نظرم درس خوندن از کار کردن راحت تره .ولی حسی که کار کردن و پول و دستمزدش ...

دقیقا همینه

تو محیط کارم هستن کسایی که تحصیلات شون دیپلم اما با مهارتی که یاد گرفتن صدها پله جلوترن و درآمد عالی دارن 

کلا توی دانشگاه علم خاصی برای کار کردن و کسب درآمد یاد نمیدن 

و اگه برگردم گذشته هیچوقت عمر و ذهنم رو برای دانشگاه دولتی و گرفتن معدل الف حروم نمیکنم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

منم گفتم هر کدوم سختی خودشو داره من خودم دوازدهمم درس میخونم میدونم سخته ولی منکر سختی کار نمیشم چون ...

عزیزم موفق باشی 😍😍

اره درسته.

اما اونی که الان کار میکنه الان به پول میرسه و معلوم نیست در اینده پوله بیشتر در بیاره یا نیاره 

و اونی که الان درس میخونه الان به پول نمیرسه و بازم معلوم نیست که بعد از فارغ التحصیلی بتونه پول بیشتر در بیاره یا نیاره 

صد در صد درس خوندن سخته، به عنوان کسیکه مدرک تحصیلات خوبی دارم، دانشگاه و رشته ام هم خوب بودند و معدلم هم بالای ۱۸ بوده و هست.

اگه درس خوندن اسون بود اینقدر همه از کنکور دادن و حتی توی دوران ۱۲ ساله ی مدرسه ناله نمیکردند.

بستگی به شخصیت خودت داره کسی که ذهن شلوغی داشته باشه و تمرکز نداشته باشه و ار همه مهم تر علاقه نداشت ...

نمیدونم 

راستش من مغزه خیلی شلوغی دارم .

حفظیات رو به زور حفظ میکردم ولی خوب حفظ میکردم 

ریاضی و حل مسائل دوس داشتم ، طراحی و درست کردن وسایل چوبی و مجسمه و ایده دادن رو دوس دارم .

کلا هر کاری که توش نیاز به فکر کردن برای خلق یه چیز جدید و ساختنه یه چیزی با دستام باشه رو دوس دارم .

الان با دستام کار میکنم . ولی ذهن شلوغمم همیشه با طراحی دلی و نوشتن سعی میکنم خالی کنم.

فکر کن داری بابت عذاب کشیدن پول خرج می کنی پس بنظرم درس سختتر بود 

هم اینکه بازم تا درست تموم بشه و بتونی کار کنی باید منتظر بمونی و اینم سخته

ولی کار اینجوریه که بعد سختی لااقل به یه پولی میرسی 

توی درس خوندن تعهدی به بقیه نداری؛ به خودت داری 

اما موقع کار کردن حتی اگر خودت کارفرما باشی به بقیه هم تعهد داری 

مسئولیت سنگینی تریه 

درس خوندن هم به نوبه خودش سخته اما اضطراب کار کردن و جواب بقیه رو پس دادن سنگین تره 

ولی تجربه من نشون داده اگر هم درس بخونی هم کار کنی واقعا روزهای سنگینی رو تجربه می‌کنی؛ اگر کارت مرتبط با درست باشه تجربه و مهارت‌های بی‌نظیری کسب می‌کنی ک صد در صد به کارت میاد 

اما فرسودگی خودش رو داره 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

صد در صد درس خوندن سخته، به عنوان کسیکه مدرک تحصیلات خوبی دارم، دانشگاه و رشته ام هم خوب بودند و معد ...

دقیقا همینههه .

اما مسئله ای که هست خیلی از ادم ها هم از کار کردن ناله میکنن .

ولی به نظرم دلیل اینکه مردم بیشتر از درس مینالن اینه که کار کردن حداقل اگه سخته یه پولی بهت میده ولی درس خوندن هم سخته هم هیچ پولی بهت نمیده و هم باید از جیبم بدی و براش خراج کنی  و درامد چندانی هم به ادم اضافه نمیکنه حالا درسته یکی درس میخونه استاد دانشگاه میشه یا کارمند میشه و استخدام میشه و درامد خوبی کسب میکنه ، ولی با خوداشتغالی و گسترش دادن ذره ذره ی شغل هم میشه درامدای بالا حتی خیلی بالاتر از درامد حاصل از تحصیل کسب کرد 

نمیدونم راستش من مغزه خیلی شلوغی دارم .حفظیات رو به زور حفظ میکردم ولی خوب حفظ میکردم ریاضی و حل مسا ...

خیلی هم عالیه تو جفتش استعداد داری فقط باید ببین میل درونیت بیشتر با کدومه 

هدفت و انتظارت از خودت چیه  وقتی از پسش بربیای حالت هم خوب میشه و در وجودت مهر موفقیت زده میشههه

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

دقیقا همینههه .اما مسئله ای که هست خیلی از ادم ها هم از کار کردن ناله میکنن .ولی به نظرم دلیل اینکه ...

چه جالب داشتم توی تاپیکتون نظر میدادم😅

میدونید وقتی ادم کار میکنه با دیگران در ارتباطه، حرکت داره، حرف می زنه، اونجوری همش یه کتاب جلوی ادمه که خدا نکنه ادم متاهل باشه یا بچه دار.همش این کتاب جلوی روی ادمه. حداقل بعد که از سر کار میاییم یه استراحت درست حسابی میشه کرد ولی درس اینطور نیست.

من خودم کارکردنو به درس خوندن ترجیح میدم.

ولی منظورم نه اینکه طرف همون دبیرستان ترکی تحصیل کنه منظور من تحصیلات اکادمیک بالاست.

خیلی هم عالیه تو جفتش استعداد داری فقط باید ببین میل درونیت بیشتر با کدومه هدفت و انتظارت از خودت چی ...

هدف و انتظارم از خودم خیلی بالاست 😑

برا همین همیشه از خودم ناراضیم .

طراحی خیلی دوس دارم ولی از نقاشی رو بوم و سیاه قلم خسته شدم .دوس دارم طراحی چاپ پارچه انجام بدم و قبلا اتفاقا تو یه کارگاه این کار رو انجام دادم .

ولی شهرم عوض شد و اینجا هیچ کارگاه چاپی وجود نداره .

منم سرمایه نداشتم واسه خودم کار چاپ لباس رو راه بندازم . 

زدم تو کار تولید لواشک خانگی  حتی لوگو و برچسب محصولاتم رو هم خودم طراحی کردم ولی خب تقریبا کار جسمیه و سخته اما کار خوشمزه ایه، الان عاشق این کار شدم کلا تولید دوس دارم چه تولید خوراک چه تولید پوشاک چه تولید مسکن .

دوس دارم فعلا رو لواشک تمرکز کنم این کار رو گسترش بدم و کمکم تبدیلش کنم به یه کارگاه یا کارخونه ی بزرگ تولید لواشک .

بعد که تو اون موفق شدم اون کارخونه رو بدم به یکی دیگه اداره کنه و خودم برم چاپ تیشرت و پارچه و لباس انجام بدم و کارخونه ی تولید لباس بزنم .

بعد که تو اون هم تونستم موفق بشم برم معماری یاد بگیرم و بزنم تو کار ساخت و ساز 😑

واسه همه ی اینا فکر کنم به پنج هزار سال عمر نیاز دارم 😂😂😂😑