2777
2789
عنوان

تصادف کردم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 18 پست
زرشک🤣🤣کارت ساختس، پنهان کاری نکن بعدا بابات میخواد بفروشه میگه اقا ماشین نو نوعه، بعد کارشناسیش می ...

نه خودم میبرم میفروشمش اون موقع میکشن منو بگم بهشون😂😂😂

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

ماشین خشک؟😂😂😂

وولک. بگوسر و صدا میداد ترسیدم تو راه بزاره منو. تو راه حواسم نبود از یه چاله بزرگ سهرداری رد شدم ماشبن صدا داد 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وولک. بگوسر و صدا میداد ترسیدم تو راه بزاره منو. تو راه حواسم نبود از یه چاله بزرگ سهرداری رد شدم ما ...

باشه یکاریش میکنم ممنونم ازتون😭💔

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

باشه یکاریش میکنم ممنونم ازتون😭💔

خواهشششش

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔