2777
2789
عنوان

زشت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 18 پست
بیست سالمه

یه دوستی داشتم سیاه بود همرنگ موهای من بعد  جوشاش کنده بود لخته بسته بود جاش یه چیز افتضاحی بعد میگفت من انقد خوشگلم بینی به کی شوهر کنم 

منم الان چاق شدم تو رژیم بودم باردار شدم رژیم کنسل شد غب غب دراوردم دماقم اندازه یه خربزس بالای پلکم و ابروم انقد افتادس تو عروسیم میگفتن این چرا همش به ما اخم میکنه  

دیگ از من بد تر ک نیستی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

میدونی خانوم میگم از هیچ جهتی شانس نیاوردم من زشتم هیچ حتی پولم ندارم انقدرم بی اعتماد به نفسم که ...

ببین اگه خدا بخواد با همین چهره ای هم ک داری ، یه کی عاشقت میشه .

داداش من عاشق یه دختره شده بود ک ننه بزرگ من توی هشتاد سالگی از اون قشنگتر بود.

حالا اگه چهره ی خوبی نداری، روی روابط اجتماعی و اخلاقت و جایگاهت کار کن ک اینا رو پوشش بده

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه خدا بخواد با همین چهره ای هم ک داری ، یه کی عاشقت میشه .داداش من عاشق یه دختره شده بود ک نن ...

دوبار عاشق شدم دوبارشم  ترک شدم خب عزیزم برادر شما عاشق شده ولی شما همچنان دختررو نپسندیده بودید ادمهای خوشگل همیشه دوستداشتنی هستن همه جا موفقن کسایی هم که خوشگل نیستن توانایی داره من انقد از بچگی سرکوفت بدبختی دیدم که اعتمادم زیر صفر 

لا حول ولا قوة الا بالله 
دوبار عاشق شدم دوبارشم ترک شدم خب عزیزم برادر شما عاشق شده ولی شما همچنان دختررو نپسندیده بودید ادم ...

شما تشریف ببر دادگاه خانواده،  ببین چقد از کسایی ک مشکل دارن خوشگل اند . درضمن ، تقریبا همه ی آدم ها ، چه خوشگل چه زشت تجربه شکست عشقی دارن

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!