2777
2789
عنوان

بالاخرهههه خواستگاری کرد💃🏾💃🏾😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرررسی عزیزم

💖💖

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مرسیییی عزیزکممممم🥰❤️❤️ولی یه کاری کردم شب قبلش فرداشبش اینارو گفت بهم 😅خواستی بیاخصوصی بگم

چیکار کردی بگو تورو خدا🤣💜

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

باس به هممون بگی

باشه میگم 😅

واقعا از اینکه تو رابطه ای بودم که یه سری چیزا رو مخم میرفت ولی نمیتونستم راجبش حرف بزنم چون مافقط دوست معمولی بودیم خیلی بهم میریختم قشنگ انگار رابطه بود ولی دوستی

بعد من کلا سعی میکنم تو چارچوب باشم و خیلی نزدیک نشم دیگه روز قبلش سر یه جریانی خیلی بهم ریخته بودم شبش تصمیم گرفتم این دوستیو تموم کنم (ته دلم میدونستم تموم‌ نمیشه و دوسم داره😅)ولي دیگه نمیکشیدم ساعت یک اینا بود بهش کفتم تو خیلی خوبی و هیچ کاری نکردی که اذیت شم ولی دیگه نمیخوام این دوستی ادامه داشته باشه دلیلشم خودمم من قبلا فک میکردم این دوستیا مشکلی نداره ولی این جنس صمیمیتا درست نیست داریم وقت میزاریم و اینا و صممیی شدن درست نیست همون دوست و همکلاسی اوکیه بعدددد اقا طی یه حرکت من من کنان گفت حرف دلشووووو🫢🫢🫢

خانومی هم که من باشم بعد یکم تعریف ازش که ارهههه احترام خاصی برات قائلم ایجاب میکنه بخوام راجب حرفت فکر کنم خالا تو دلم ذوق مرک بودما🤣😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792