2777
2789
عنوان

چرا بهترین های دنیا مرد هستند ⁉️❌😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 87 پست
چون زن ها وقتشون رو گذاشتن برای کارای چرت مثل دیدن عشق ابدی

خیلی سنگین بود دمت گرم ❤️‍🔥

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

کسی مارو برای پیشرفت محدود کرده ؟؟؟؟ما خودمون هستیم باعث میشیم پیشرفت نکنیم و دنبال چشم و هم چشمی با ...

اگه به حسادت و چشم و هم چشمی باشه مردا از زنا خیلییی حسودترن 

فقط باید حسادتشونو ببینی چه به هم جنس خودشون چه به زن که چه بسا به زنها بیشتر حسادت میکنن

واسه همینه مرد هیچوقت نمیتونه ببینه تحصیلات زنش یا خواهرش از خودش بیشتر باشه

هیچوقت نمیتونه ببینه فرصتنهاییکه مرد داره برای زن هم فراهم بشه

مردا از زنا خیلی حسود ترن خیلی

ولی راست میگی خودمون خودمونو محدود کردین چون زنهایی مثل تو هستن که با حرفاشون برای بقیه ی زنها محدودیت درست میکنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن احساس داره عاطفیه برعکس مردا 

سختیهاشون خیلی زیاد تره تا اقایون 

از نظر من دلیلش اینه 

اما جمع نمیشه بست! با عنوان موافق نیستم 

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

کسی مارو برای پیشرفت محدود کرده ؟؟؟؟ما خودمون هستیم باعث میشیم پیشرفت نکنیم و دنبال چشم و هم چشمی با ...

اره محدود کرده دوست من دندانپزشکی دولتی قبول شد یه شهر دیگه خانواده اجازه ندادن بره چرا چون دختر بود 

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

این موضوع کاملا به نظر شخصی خودت بر می‌گرده. اگه من بودم هرگز اجازه نمی‌دادم یکی برام تعیین تکلیف کن ...

اون یهو ی حرفی پروند

منم اجراش نکردم

مگ میدونستم قراره همچین جیزی بگه

حالا سوال من اصلا چیز دیگری بود

بهر حال ممنون

😘Thanks GOD 

بعضی زنا بخاطر شرایط زندگی و محدود بودنشون متاسفانه استعدادشون دیده و شکوفا نشد ولی ما الان هم زن موفق کم نداریم و خیلی بهشون افتخار می کنم🌱

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

اره محدود کرده دوست من دندانپزشکی دولتی قبول شد یه شهر دیگه خانواده اجازه ندادن بره چرا چون دختر بود

وا چه ربطی داشت خانواده ی شما شما رو محدود کردن حتما دلیلی داشته این دیگه ربطی به هوش آقایون نداره 

حتی دانشگاه هم بری مشخصه هوش پسرا از دخترا بیشتره

مردها تمایلشون برای رسیدن به کمال بیشتر از زنهاست !'واقعا دلیل علمی داره .زن به دلیل توانایی باروری و خلق یه موجود زنده تمایل کمتری به کمال رسیدن داره و وقتی بچه دار میشه ناخود آگاهش فک میکنه تموم شد . حالا مرد و زن مهم نیست مصداقه فقط

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

بخاطر این ک تربیت شده یه زن هستن و یه زن پشتشونه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

2790
2778
2791
2779
2792