2777
2789
عنوان

همه قلب منی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 37 پست
اخه چرا ولم کرد😭😭من بهترین حس دنیارو تو آغوش اون داشتم دلم فقط میخواد اون باشه😭😭

چون این آدم برای تو نبود . اگ توی قسمتت بوو از کنارت نمی‌گذشت لطفا به حکمت خدا ایمان داشته باش مطمئن باش خدا ی چیزی دیگه ی چیزی شنیده  ک تو ندیدی و نشنیدی 

و این آدم رو از زندگیت خارج کرده

حالا تو گریه هاتو کن آروم شو..

ولی یادت باشه کسی ک تورو ول کرده لیاقت عشقت رو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نه پسرو گفتم

پ چرا من دخترم و بعد یه مدت زده میسم؟🤔

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

شیطانه که زشتی گناه رو تو ذهنت زیبا و شیرین جلوه داده بخاطر همین چیزاست که میگن محرم و نامحرم رو رعایت کنید اگه تو بغل یه فرد نامحرم نمیرفتی الان این اتفاق نمیفتاد که ول کنه بره و شما بمونی و یه دنیا فکر و خیال

ولی اون جدی میگفت مگ میشه اون چشما دروغ بگه😭😭حالا چجوری زندگی کنم کجا برم😭

اصلا خودتونو ناراحت نکنید درک میکنم شاید سخت باشه ولی باور کن بعدا میفهمی ی بُرد بزرگ تو زندگیت بوده

کانال اعجاز داخل روبیکا حتما دنبال بنظرم خیلی کمکت کنه 

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

شیطانه که زشتی گناه رو تو ذهنت زیبا و شیرین جلوه داده بخاطر همین چیزاست که میگن محرم و نامحرم رو رعا ...

چرا اینطوری میگی😔😔 مگ چیکار کردم من تمام وجودم براش میرفت دیدارمون اتفاقی نبود من براش جون میدادم مگ عشق من به کی اسیب میزد مگه کیو ناراحت میکرد مگه چی میشد😔😔

چرا اینطوری میگی😔😔 مگ چیکار کردم من تمام وجودم براش میرفت دیدارمون اتفاقی نبود من براش جون میدادم ...

خب عزیزم اگه محرم بودید بهت تعهد داشت جرات نمیکرد ول کنه بره تنهات بذاره روابط عاشقانه وابستگی میاره شما وابسته شدی بی اونکه اون به یه ورش باشه و تعهدی نسبت به شما داشته باشه ول کرده رفته و شما داری تو اتش عشقش میسوزی.