2777
2789
عنوان

شوهرم شبا جای جدا میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 47 پست
اتفاقا خانوما به نوازش بعد رابطه احتیاج دارنخیلی سخته بعد رابطه بگه خب دیگه تو برو جا بچه ها بخواب ت ...

دیگه خیلی سختش میکنید .شاید اوایل ازدواج این ها مهم باشه ولی حقیقت بعد از ۲۰ سال زندگی نه خیلی مهمم نیست

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نظرات فرق داره .من همسرم ساعت ۵ باید بره سرکار خر و پفم زیاد داره دیگه نمیشد پیش هم باشیم 😅

والا من خودم با اینکه همسرم سرده و رابطه یک ماه به یک ماه داریم ولی بازم باید پیش هم بخابیم .....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

والا من خودم با اینکه همسرم سرده و رابطه یک ماه به یک ماه داریم ولی بازم باید پیش هم بخابیم .....

اون دیگه عادته

حقیقت ما یه دوست داشتیم همیشه باید تو بغل هم میخوابیدن میگفت  شصت پام  به پای شوهرم نباشه خوابم نمیبره 

شوهره  خیانت گرد 

بعدش فهمیدم این چیزا خیلی مهمم نیست 

اون دیگه عادتهحقیقت ما یه دوست داشتیم همیشه باید تو بغل هم میخوابیدن میگفت شصت پام به پای شوهرم نب ...

خیانت که کلن بحثش جداس ....ولی خب زنیم دیگه نیاز به محبت داریم .....البته من هنوز ۷ ساله ...بچه هم ندارم ....شاید در اینده نظر منم عوض شد

خیانت که کلن بحثش جداس ....ولی خب زنیم دیگه نیاز به محبت داریم .....البته من هنوز ۷ ساله ...بچه هم ن ...

اره بعد از بچه احتمال عوض شدن نظر هست 

منم تا قبل از دخترم هیچوقت از همسرم جدا نمیخوابیدم جامون مشخص بود .ولی بعدش دیگه نشد 

اره بعد از بچه احتمال عوض شدن نظر هست منم تا قبل از دخترم هیچوقت از همسرم جدا نمیخوابیدم جامون مشخص ...

با این تفاصیر منم احتمالن همین میشم 

من حتی نفس یکی تو صورتم باشه خواب نمیرم

منم همینطوری ام ....۷ ساله شوهرم میگه ارزو به دل موندم یه بار روت ازم باشه و بخابی .....من همش پشتم بهشه