2777
2789
عنوان

میشه ایده برای نذر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست

آفرین چه کار خوبی 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

باشهدا زیاد صحبت کن،سعی کن یه رفیق شهید انتخاب کنی باهاش همیشه صحبت کنی،خیلی عالیه

چله عاشورا هدیه ب شهید نوید صفری

دعای معراج و صلوات هدیه ب شهید ابراهیم هادی

ختم۴۰۰هزار الله الصمد

۱۲۴هزار صلوات

یاسین هدیه ب امام جواد 

اینا رو معجزه ها دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من ی حاجت محالی داشتم ترک گناه کردمرفتم‌پابوس امام رضاشروع کردم ب نمازخوندن نذر کردن و...خیلیا ...

خب حتما خودتم در راستاش تلاش کردی،فقط با نذر و نیاز که به خواستت نرسیدی

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اگه قرار برآورده بشه با همون یک نذز هم برآورده میشه انقد اصرار نکن

و اینکه

ممکنه من حاجتی که دارم ب صلاحم باشه

و توی سرنوشتم این باشه که دوسال دیگ ب حاجتم برسم ولی خدا بخاطر این ک فلان نذروکردم یا فلان چله رو گرفتم زودتر حاجتم رو بهم بده

___

و مهم تر از همه خدا بنده هایی ک برا خواسته هاشون پافشاری میکنن رو دوست داره و ممکنه حاجتشون روبهشون بده

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

خب حتما خودتم در راستاش تلاش کردی،فقط با نذر و نیاز که به خواستت نرسیدی

من مذهبی نبودم

کلا افسردگی گرفته بودم نمیتونستم هیچ تلاشی کنم

با همینایی ک گفتم معجزه رو ب چشم دیدم

و اینکهممکنه من حاجتی که دارم ب صلاحم باشهو توی سرنوشتم این باشه که دوسال دیگ ب حاجتم برسم ولی خدا ب ...

انشالله . ما که بخیل نیستیم 

.ولی من دوست دارم اگه خواسته ای دارم خدا بی‌دردسر بهم بده نه بهش التماس کنم یا باج بدم 

به نظرم نذر و نیاز یه نوع باج دادنه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
مردم؟ب کودکان کار بدهگل میفروشن اسفند دود میکننمیگیرن

کلا نذارو تاجایی ک بتونیم ب کسایی میدیم ک نیازمند واقعین

مرسی از ایدتت❤

من پارسال ی کاری رو دیدم خیلییییی قشنگ بود

پیراهن / لباس به بچه های کار می‌داد خانمه.

از نظر خودم ایده جالب و قشنگی بود

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
باشهدا زیاد صحبت کن،سعی کن یه رفیق شهید انتخاب کنی باهاش همیشه صحبت کنی،خیلی عالیهچله عاشورا هدیه ب ...

مرسی از کمکت عزیزم

با بعضی از شهدا دوست شدم

و‌چندین بار کمکم کردن

و منو ب این باور رسوندن که شهدا واقعا زندن و هوای مارو دارن

انشالله . ما که بخیل نیستیم .ولی من دوست دارم اگه خواسته ای دارم خدا بی‌دردسر بهم بده نه بهش التماس ...

ادم نباید برای خدا غرور داشته باشه

التماس در برابر خالق هیچ ایرادی نداره

براي استجابت دعا شرائطي وجود دارد.[يکي از شرائط آن، اصرار بر دعا از سوي بنده است. امام صادق(ع) فرمودند:«در دعا و خواست خود اصرار داشته باش، چرا که خداوند اصرار مؤمناني که بر دعاي خود اصرار مي‌کنند را دوست دارد».[1) همچنين امام باقر(ع) فرمود: «به خدا سوگند! هيچ بنده‏اى به درگاه خدا اصرار نورزد، جز اينکه خداوند دعاي او را مستجاب کند».[2]

در گزارشي نيز مي‌خوانيم که مرد نابينايى خدمت پيامبر اکرم(ص) آمد و گفت: اى رسول خدا! از خدايت بخواه که مرا شفا داده و چشمانم را به من بازگرداند. پيامبر فرمود: «اگر خواستي دعا مي‌کنم و اگر خواستي صبر کن. اين صبر برايت بهتر است! [و شايد مصلحت تو در همين حالت باشد]». ولى پيرمرد بر خواسته‌اش اصرار کرد. پيامبر(ص) به او دستور داد تا وضوي کاملي گرفته و بعد از خواندن دو رکعت نماز، اين دعا را بخواند: «اللّهم إنّى اسأَلُکَ و أتوجّه إليک بنبيک محمّد نبى الرحمة يا محمّد إنّى أتوجّه بک إلى ربّى فى حاجتى لتُقضى، اللهم شَفِّعه فىَّ؛ خدايا! من تو را مي‌خوانم و به وسيله پيامبرت محمّد نبىّ رحمت به سوى تو رو مي‌کنم، اى محمّد! من به وسيله تو رو به پروردگارم مي‌کنم که حاجتم برآورده شود، خدايا! او را شفيع من قرار بده». مرد نابينا اين دستور العمل را انجام داد. عثمان بن عمير راوى اين حديث مي‌گويد: ما در همان مجلس نشسته بوديم و سخن مي‌گفتيم، مدّتى گذشت، ديديم مرد نابينا وارد مجلس شد در حالى که هيچ آثارى از نابينايى در او نبود و چشمش روشن بود.[3]

روايات بالا و برخي از ديگر روايات نشانگر مجاز بودن – و در برخي موارد، مطلوب بودن - اصرار بر دعاست.

اما اينکه با وجود چنين رواياتي، توصيه برخي از بزرگان چه معنايي دارد که مي‌گويند چيزي را به زور از خدا نخواهيم؟!

در پاسخ به اين سؤال چند مطلب بيان مي‌شود:

1. هنگام دعا، نبايد براي خدا تعيين تکليف کرد، بلکه با دل و جان مصلحت او را پذيرا باشيم؛ زيرا به مقتضاى «وَ اللهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ»[4] خداوند آگاه از همه چيز و رحمان و رحيم نسبت به بندگانش در هر يک از دستوراتش، مصالحى ديده است که مايه نجات و سعادت بندگان است،[5] و به او عطا خواهد کرد.

2. عاقلانه دعا کنيم و به دنبال چيزهايي نباشيم که شايد به نفع ما نباشد. خداوند در اين زمينه مي‌فرمايد: «چه بسا چيزى را خوش نداشته باشيد، حال آن‌که خير شما در آن است. و يا چيزى را دوست داشته باشيد، حال آن‌که شر شما در آن است. و خدا مي‌داند، و شما نمي‌دانيد».[6]

مانند بني اسرائيل نباشيم که بر اساس آنچه در آيات 68 تا 70 سوره بقره گزارش شده، به حضرت موسي(ع) فشار مي‌آوردند تا از خدا چيزهايي را درخواست کند که مصلحتشان در آن نبود.

بنابر اين، انسان اگر ترديد دارد که مصلحت او در استجابت دعايش هست يا خير، نبايد آن را به زور از خدا بخواهد؛ اما اين بدان معنا نيست که در دعا کردن اصلاً نبايد اصرار کرد، زيرا اين امر مخالف روايات فراواني است که اصرار به دعا را توصيه مي‌کنند.[7]

3. بايد حتي در صورت برآورده نشدن دعا از خدا رو برنگردانيم؛ يعني همواره به ياد داشته باشيم که کسب رضايت خداوند، مهم‌تر از پذيرفته‌شدن دعا و خواسته ما است.

4. از غير خدا چيزي طلب نکنيم. اگر انسان در راه رسيدن به خواسته خود دست به دامن مردم شده و به آنان اصرار ورزد، مورد سرزنش خدا قرار مي‌گيرد؛ اما اگر اين درخواست تنها از خداوند متعال باشد مورد رضايت او خواهد بود. امام صادق(ع) مي‌فرمايد: «همانا خدا اکراه دارد که انسان براي برآورده شدن حاجت خود به ديگران اصرار کند؛ اما اگر براي برآورده شدن آن از سوي خدا اصرار بورزد، را دوست دارد».[8)

5. عجله در استجابت دعاي خود نداشته باشيم. امام صادق(ع) فرمودند: «همانا چون بنده دعا کند، خداى تبارک و تعالى به دنبال برآورده کردن حاجت او است مادامى که آن بنده عجله نکند».[9]

دعا کردن و اصرار در دعا در احاديث توصيه شده است و خلاف حسن ظن به خدا هم نيست

امام صادق (عليه السلام) مي‌فرمايد:

سل حاجتك و ألح في الطلب فإن الله يحب إلحاح الملحين من عباده المؤمنين.1

حاجت خود را بخواه و در درخواست خود اصرار داشته باش. چرا که خداوند اصرار، اصرار کنندگان مومن را دوست دارد»

و روايات ديگر که توصيه به اصرار و پافشاري کرده است

من پارسال ی کاری رو دیدم خیلییییی قشنگ بودپیراهن / لباس به بچه های کار می‌داد خانمه.از نظر خودم ایده ...

مرسی عزیزممم❤❤