2777
2789
عنوان

سفیدی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست
🥲

خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم 

یکی دوهفته بیخواب بیخواب بیخواب هستم کلا اینجا میام فقط درد و دل کنم ، کسیو ندارم توی دنیای واقعی که باهاش حرف بزنم ،نه دوست نه رفیق ، خانوادمم مدام شدن مایه آزار و اذیت ما 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

چیزی شده درخواست دادید؟

نه گفتم جزو دوستام داشته باشم اسمت رو 

فقط همین 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلامن خب مامانم دیگه سنش طبیعیه موی سفید داشتنالان خودشم یه مدته رنگ نمیکنه دوس داره سفیدا مشخص ...

خب آدم خسته میشه چقدر رنگ کنه دوباره یه هفته بعد سفیدا میزنن بیرون  با این رنگ موها که همش مواد شیمیایی مضر همینجوری سفید که خوشگلتره 

خب آدم خسته میشه چقدر رنگ کنه دوباره یه هفته بعد سفیدا میزنن بیرون با این رنگ موها که همش مواد شیمی ...

دقیقااا، یه مدت که همش رنگ میکرد بعد که رنگا میرف سرش خارش میگرفت دیگه همش دست به رنگ بود

الان عادی شده

به نظرم یه بخشیش هم پذیرشه، میدونم رنگ کردن مو هم خوشگله اما به شخصه دیدم تو اطرافیانم که نمیخوان قبول کنن سفیدی موهاشون به خاطر سنشونه سر همین هم چهره هم موهاشونو مدام تغییر میدن