2777
2789
عنوان

بابا بس کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 34 پست

من نمیخونم اون نمیخونه یه استان نمیخونه دیگه کل یه کشور نمیخونه؟؟؟؟ معدل ۱۰ ۱۱ یه کشور میدونی یعنی فاجعه؟؟؟؟ شاید مشکل خوندن ما نیست یکم فکر کنید

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا من بدبخت ترینم سه تا امتحانم خراب شد الان بعدی هارم ۲۰ بشم حتی همشون بازم ترازم درست نمیشه چقدر ...

چرا معدلت بالا ۱۸ شه ۱۸/۹۰ اینا تراز ۹۰۰۰ و میاری 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

اخی ایشالا موفق باشهولی خب دختر شما با کسی قابل قیاس نیستیسریا ناامید شدنخواستم بگم الان وقت ناامیدی ...

ممنونم. درسته،قطعا اگر نا امید باشن کاری از پیش نمیبرن.مادرانه برای همشون دعا میکنم،ایشالله موفق باشن.

اقا من بدبخت ترینم سه تا امتحانم خراب شد الان بعدی هارم ۲۰ بشم حتی همشون بازم ترازم درست نمیشه چقدر ...

نیاز نی ۲۰ بشی 

تلاش کن بقیه بسپار به اون بالایی 

تلاش تلاش تلاش تلاش 

ذهن آزاد کن 

خداوند دری برایت باز می‌کنه انشاالله 

من نمیخونم اون نمیخونه یه استان نمیخونه دیگه کل یه کشور نمیخونه؟؟؟؟ معدل ۱۰ ۱۱ یه کشور میدونی یعنی ف ...

فکرو زیاد کردم..

خودم دو ساله دارم نهایی میدم

سوالات ریز به ریزه

و کسی وقت نمیزاره کتابو بجووه 

برای همین نمره زیاد از دست داده میشه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

چرا معدلت بالا ۱۸ شه ۱۸/۹۰ اینا تراز ۹۰۰۰ و میاری

خب عزیزم وقتی سه تا امتحان در حد ۷ و ۸ بدی ، حتی اگ بقیه رو ۲۰ بشی که قطعا نمیشه ترازت ۶۹۰۰ تا ۷۰۰۰ میشه 💔 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

فکرو زیاد کردم..خودم دو ساله دارم نهایی میدمسوالات ریز به ریزهو کسی وقت نمیزاره کتابو بجووه برای همی ...

منم دومین سال که نهایی میدم سال بعدم باید نهایی بدم ولی واضحه که این امتحان نیست رسما انتقامه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

آره دقیقاً همینه. حالا که خراب کردی خب کردی، مهم اینه از الان جمعش کنی. یکی‌دو تا درس رو خوب بده، روحیتم بهتر میشه. نشین فقط غر بزن، پاشو یه کاری بکن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

میانگین دینی تو کل کشور زیر ۹هستش بخشیش به خاطر گشادی دانش اموزا هست واقعیتش بخش زیادیش به خاطر نظام ...

من پارسال دینی نهایی مو۱۹:۷۵ شدم

چند بار کتاب و جویدم

خیلی پارسال این موقع سخت بود اخرش حس میکردم میمیرم..

خداروشکر یساله تموم شده منم ول کردم دیگ