2777
2789
عنوان

به همه دروغ گفتم دانشجوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 72 پست

یه آشنایی همه جا گفته بود پسرم داروسازی قبول شده نرفته،گفتمشون بابا از نظر رتبه و تراز هیچ رشته ای بالاتر نیس تابلوئه ک دروغه.الان برا شما هم احتمالا همه حدس زدن ک واقعیت نداشته

چرا؟

چون خیلی ضایس از این به بعد میخوان نسخه بپیچن از داروخونت واسشون دارو ببری 

حداقل یه رشته چرت میگفتی😐

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر کاری ندارم چرا دروغ گفتی، ولی زودتر یجوری غیرمستقیم جمعش کنین مثلا اگر شهر دیگه‌ای گفتی میری، بگو خیلی خیلی سختم بود انصراف دادم، یه بهونه‌ای بیار دیگه تا ابد که پنهان نمیمونه حقیقت

دیگه هم از این کارا نکن

چرا اینقد چرا چرا میکنید برا این بنده خداااا

راهکار خواست شما هی میپزسید چرا دروغ گفته یا چرا ننشستی پشت کنکور؟😐

تو جایگاهشو شرایطش نبودید پس اینقدم سوال الکی نپرسید اتفاقیه ک شده

ولی در کل منم با نظر اون خانمی که گفته بگو انصراف دادی موافقم

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ ‌ ‌ ‌ ‌ دانشجوی عدالت✨🤍

شما تو تاپیک ها قبلیت گفتی دندون قبول شدی که😐🤌اشکال نداره خو بگو رفتم دندون😐

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه آشنایی همه جا گفته بود پسرم داروسازی قبول شده نرفته،گفتمشون بابا از نظر رتبه و تراز هیچ رشته ای ب ...

نه بابا همه باور دارن و اینا فقط من فکر اینم نکنه از دهنم در بیاد یا مامان بابام چیزی بگن

چون خیلی ضایس از این به بعد میخوان نسخه بپیچن از داروخونت واسشون دارو ببری حداقل یه رشته چرت میگفتی� ...

نمیشه مصلا بگم پروانه و مدرک و گرفتم ولی کار کردن و دوست ندارم فقط خواستم مدرک داشته باشم؟

2790
2778
2791
2779
2792