2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 108 پست
خواهش تو نت سرچ کن اطلاعاتتو یکم بالا ببر لازمه خدای نکرده اگه باردار بودی و خواستی سقط کنی جای مطم ...

حتما

باورت میشه تو دوران مجردی ک اصلا دنبال این مسائل نبودم

تو دانشگاه ک درس تنظیم نداشتیم

روز مشاوره و کلاسای عقد هم هیچی نگفتن

همسرم از من خیلی اطلاعاتش بیشتره😔😔😔

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بی بی چک بزن مطمئن شو بعد برو دنبال راه حل.استرس زیاد هم پریود رو عقب میندازه

استرس خیلی داشتم ولی پری عقب نیفتاده

خیلی درد کشید؟؟ ولی به نظرمن حامله نیستی احتمالش یک درصده یه سوال رابطتون چند روز قبل پریودی بوده؟

روزای تخمک گذاریم رابطه داشتیم ولی فقط درحد ریختن روی واژن

تقریبا یک هفته قبل از پری هم آخریش بوده

خیلی درد کشید؟؟ ولی به نظرمن حامله نیستی احتمالش یک درصده یه سوال رابطتون چند روز قبل پریودی بوده؟

خواهرم چون بچه نصفه توی شکمش سقط شد بعدش سه ماهش بود تقریبا آره درد کشید

راحت بگم زمینو چنگمیزد

ولی خب خداروشکر بعد از ده روز باردار شد الانم گل پسرش 4سالشه😍

حتما باورت میشه تو دوران مجردی ک اصلا دنبال این مسائل نبودم تو دانشگاه ک درس تنظیم نداشتیم روز مش ...

میدونم حق داری

خودتون باید تحقیق کنید

میگم دوست عزیز اگه با شوهرت مشکلی نداری و با هم خوبین و آرامش داری باردار بودی بچتو سقط نکن لطفا

خدایا شکرت ...  
میدونم حق داری خودتون باید تحقیق کنید میگم دوست عزیز اگه با شوهرت مشکلی نداری و با هم خوبین و آرام ...

نمیتونیم

واقعا مشکلاتمون یکی دوتا نیست ک بخوایم بچه رو با خودمون وارد زندگی مشترک کنیم

روزای تخمک گذاریم رابطه داشتیم ولی فقط درحد ریختن روی واژن تقریبا یک هفته قبل از پری هم آخریش بوده

اینا برای اگاهیت میگم اسپرم مرد حرکت میکنه و این که تو جلو گیری طبیعی در حین رابطه امکانش هست اسپرم از مرد خارج بشه گفتی اگاهیم پایینه گفتم که حواست باشه

اینا برای اگاهیت میگم اسپرم مرد حرکت میکنه و این که تو جلو گیری طبیعی در حین رابطه امکانش هست اسپرم ...

غیر ارداری خارج میشه جوری که خودشم نمیفهمه واقعا رابطه روز تخمک گذاریتون پر خطره یه سری خانما امادگی دارن و سریع لقاح صورت میگیره از این به بعد پشیگیری مطمعنی انجام بده گلم

غیر ارداری خارج میشه جوری که خودشم نمیفهمه واقعا رابطه روز تخمک گذاریتون پر خطره یه سری خانما امادگی ...

حتما.ممنون ک هستین دوستان.دعا کنید مجبور نشم کاری کنم خدا قهرش بگیره

والا منم دیشب قرص سقطو  خریدم از نوع امریکایی اونم با قرض!!! اما خانوادم نذاشتن استفاده کنم همش تو فکرم تو این وضعیت رفتم خریدم حالا چه کنم؟؟؟ کلی پول دادم بابت یه ورق قرص تو رو خدا اگه کسی رو میشناسید که نیاز واقعی به  دلیل مشکل جنین داره منو معرفی کنه در ضمن خودم پزشکم و بهش در مورد نحوه مصرف توضیح میدم

09389052806