2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم من تو دوران عقد ۴ بار ازمایش دادم منفی بود خخخخ انشاءالله از تو هم چیزی نیست

كاش منم اونجوري باشه

آخه مطمعنم ك رابطمون درحد بارداري نبوده ولي دارم سكته ميكنم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
بی بی بزار چاره ای نیست که چجوری میخوای بفهمی هستی یا نه بعدشم خودسر کاری نکن که سقط بشه خدایی ن ...

دفعه قبل رفتم دكتر واسه درد سينه م دكتر گفت شايد باردار باشي

بهش نگفتم ك عقدم

ميگفت اشكال نداره حتي اگه سه ماه از ازدواجت گذشته خيلي هم خوبه

الان برم بگم بيا سقط كن ميندازم بيرون از مطبش

وای توروخدا سر خود از این قرصا نخر و بخور ....سلامتی خودت در خطره نکن عزیز من .... اول مطمئن شو بعدش ...

اگه تا فردا نشم اول مطمعن ميشم بعد ميرم قرص ميگيرم

كاش منم اونجوري باشه آخه مطمعنم ك رابطمون درحد بارداري نبوده ولي دارم سكته ميكنم

اينقدر ترسو نباش من هم استرسي كردي پاشو برو ازمايش خون بده خيال همه رو راحت كن . بي بي چك ممكنه اگه نطفه دير تشكيل شده باشه دير جواب بده برو نزديك ترين ازمايشگاه خون نزديك خونتون بگو اومدم تست بارداري بدم ٢٧ هزار تومان هزينه ميگيره ده دقيقه بعد هم جوابشو بهت ميده....بعد اگه باردار بودي خودم اسم قرص رو برات ميفرستم برو سقط كن

اگر مطمئنی از رابطت پس استرس نداشته باش.باردار نیستی.پری به هزار و یک دلیل جابجا میشه

مطمعنم

با اين ك كنترل نشده بود ولي مطمعنم ك درحد باردااري هم نبود

اگه باشه که چاره ای نیست

شاید اگه خودسر سقطش کنی دیگه بچه دار نشی

اصلا بی‌خیال فقط دو روز دیر کردی

قرص اورژانسی خوردی یا نه؟

اصلا رابطه درست و حسابی داشتید که بخواد بچه بگیره؟؟؟ 

استرس بیخود به خودت وارد نکن

بی بی بزار. توکل بخدا. انشاءالله هیچی نیست

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
اينقدر ترسو نباش من هم استرسي كردي پاشو برو ازمايش خون بده خيال همه رو راحت كن . بي بي چك ممكنه اگه ...

بگه باداري همونجا ميفتم 

خودم ميدونم

مطمعنم با اين ك كنترل نشده بود ولي مطمعنم ك درحد باردااري هم نبود

به خدا بارداری به این راحتیا هم نیست.منتها آدم وقتی شرایطشو نداره دائم توهم میزنه.برو یه بیبی بزار خودتو از این فکر و خیال راحت کن