2789
میشه منم بگید لطفا ایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ دانشگاه چی میخونم؟ اون دو تا کاری که میخوام بعد ...

ی فصل تقریبا خنک و‌گرم

ازدواج نظر خودت مهمه ولی ممکنه با خانوادت یکی نباشه..

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در مورد ازدواجم چی فکر میکنی؟خدا یا منو بکشه یا مادرموبلکه از دستش راحت بشم.

ازدواجت فعلا پیش نمیاد موقعیتش 

مادرت مشکلش چیه باهات 

به کارات گیر میده؟

خودشم یه کم کم سرو زبونه؟

درست میشه همه چی 😍باز میشه این در صبح میشه این شب🙃🥲این همه ادم دارم دووم میارن😉

حست میگ دانشگاه قبول میشم دور یا نزدیک؟

خستم از حرفای اطرافیان ت باش جای من وقتی ت جمع هی مامانت بگ کارای خونه رو نمیکنی فلان بهمان خواهرت فلان تو فلاااان از خدام شوهر کنی بری گفتم نمیکنم میرم دانشگاه میگ اول شوهر بعد دانشگاه بخاطر اینک اعتماد نداره و عقیده اش عهد بوقی عه خستم کرد دیگ کم آوردم همیشه هم ک میگ ت جمع من گریم می‌گیرد رسما ابروم رفته

دنبال حس شششم هر جا ديدين منو تگ كنين😂✨🫶🏻

درست میشه همه چی 😍باز میشه این در صبح میشه این شب🙃🥲این همه ادم دارم دووم میارن😉

خسیسه اصلا نمیشه چیزی ازش خواست دستش مچ مچ عه چیزای خودشو ک اصلا نمیده و منت میزارع بعد فکرمیکنع من بهش حسودیم میشع یا میخوام هر چ داره داشته باشم 

دنبال حس شششم هر جا ديدين منو تگ كنين😂✨🫶🏻

ازدواجت فعلا پیش نمیاد موقعیتش مادرت مشکلش چیه باهات به کارات گیر میده؟خودشم یه کم کم سرو زبونه؟

مامان من نمونه بارز یه زن عصبی ایرادگیر و... هستش.از دستش به ستوه اومدم.خیلی اذیت میکنه.

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه