2777
2789
عنوان

چیکارکنم بچم هی نگه بریم خونه مادرجون

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 42 پست
آخه همون کاراروتوخونه ام میکنه دوست داره مامانموباداییاشو دوسشون داره نمیفهمه که اونااصلااینودوست ند ...

خواهشا خودت تخم نفاق رو تو دل بچه نزار یعنی چی دوسش ندارن؟ چون اشپزی نمیکنه واست این حرفو میزنی؟

بچه رو دوس دارن و بهش خوش میگذره که دوس داره بره اونجا وگرنه به زور هم نمیتوتستی ببزیش

یاشاسین آذربایجان💓✌

حسودی نکن .خب دوست داشته واسه پسراش عذا درست کنه.منم میرم خونه مامانم خودم غذا درست میکنم چه اشکالی ...

اوناهرروزپیششن من بیشتربه دادش رسیدم تااونا یه قرون ازحقوقشونوبهش نمیدن امامن وقتی پول لازم داشت کمک کردم الان پولموکه پس نمیدن که هیچ بی محلیم میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه همون کاراروتوخونه ام میکنه دوست داره مامانموباداییاشو دوسشون داره نمیفهمه که اونااصلااینودوست ند ...

خب اونجا آدم بیشتر هست ناخودآگاه بیشتر دوست داره 

عمه داره ؟ ببر اونجا 

چون برا منم همینه مادربزرگم اینا ما رو دوست نداشتن و ما بجای خونه اونا همیشه رفتیم خونه عمم اقوام پدری و کلاس اینا

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

حسودی نکن .خب دوست داشته واسه پسراش عذا درست کنه.منم میرم خونه مامانم خودم غذا درست میکنم چه اشکالی ...

همه مثل شما فکر نمیکنن چون زن بدنیا اومدن کلفت هستن خوب 

محبت به غذا درست کردن نکردن نیست مجموعه رفتار و کردار و گفتار یک مادر پدر نشون میده بین بچه هاشون فرق میزارن یا نه 

احتمالا اما تو ار اون دسته نادرست هستی بدبخت دخترت

حسادت نیستا خیلی بده‌ که مادر خونواده فرق بذاره

خب میتونی عوضش کنی؟؟ همه مادرا تو دلشون یه بچشونو بیشتر دوس دارن حای بین دو تا دختر هم این اتفاق میفته.مامان منم خاهرمو بیشتر دوس داره خب به من چه؟ دلیل نمیشه منو نخواد که.

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب اونجا آدم بیشتر هست ناخودآگاه بیشتر دوست داره عمه داره ؟ ببر اونجا چون برا منم همینه مادربزرگم ای ...

آره عمه داره ولی بیشترخانواده منودوست داره میگه بمونیم بخابیم اینجاشبابه زورمیارمش 

همه مثل شما فکر نمیکنن چون زن بدنیا اومدن کلفت هستن خوب محبت به غذا درست کردن نکردن نیست مجموعه رفتا ...

بابا خفه شو احتمالا توام ازون مغز فندقیا هستی که همه جا میپری وسط.مکه من ریپ زدم یا با تو بودم بی ادب؟ بدبخت پدر و مادره تو که تورو دارن

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب انتطار داری داداشت عدا درست کنن؟

نه بابامیگم برامنوشوهرم احترام نمیزاره میگه خودت پاشوبراشوهرت چای بریز غذابپز جلوما ولی پسراش هرچی میگن میپزه میزاره جلوشون منم خدمتکارداداشام کرده میگه پاشوجلوشون خدمت کن 

آره عمه داره ولی بیشترخانواده منودوست داره میگه بمونیم بخابیم اینجاشبابه زورمیارمش

سرگرمش کن 

بچه ست کم کم عادت می‌کنه ولی خب به خانواده و اقوام اینا نیاز داره 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

اوناهرروزپیششن من بیشتربه دادش رسیدم تااونا یه قرون ازحقوقشونوبهش نمیدن امامن وقتی پول لازم داشت کمک ...

چی بگم عزیزم.من بخاطر خودت میگم که ذهنت رو اروم کنی.شاید با تو بیشتر احساس راحتی دارن .

یاشاسین آذربایجان💓✌