دریا1378 مدیر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 4366 عنوان چیکارکنم بچم هی نگه بریم خونه مادرجون | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 42 پست دخترم ۵سالشه همش میگه بریم خونه مادرجون مامان منومیگه مادرجون ولی حس میکنم مامانم اصلابچهامودوست نداره حتی خودمنم دوست نداره فقط پسراشوباداداشاشودوست داره اصلاخوشحال نمیشه ازدیدن مادوهفته یبارمیریم خونش شب میایم خونمون همین زیادم نمیریم اصلا یه شام برامانمیزاره خودم بایدبرم آشپزی کنم براشوهرم غذابپزم ولی براپسراش فوری هرچی بخان آماده میکنه 1404/02/31 | 21:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34383 آخه همون کاراروتوخونه ام میکنه دوست داره مامانموباداییاشو دوسشون داره نمیفهمه که اونااصلااینودوست ند ... خواهشا خودت تخم نفاق رو تو دل بچه نزار یعنی چی دوسش ندارن؟ چون اشپزی نمیکنه واست این حرفو میزنی؟بچه رو دوس دارن و بهش خوش میگذره که دوس داره بره اونجا وگرنه به زور هم نمیتوتستی ببزیش یاشاسین آذربایجان💓✌
دریا1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 4366 حسودی نکن .خب دوست داشته واسه پسراش عذا درست کنه.منم میرم خونه مامانم خودم غذا درست میکنم چه اشکالی ... اوناهرروزپیششن من بیشتربه دادش رسیدم تااونا یه قرون ازحقوقشونوبهش نمیدن امامن وقتی پول لازم داشت کمک کردم الان پولموکه پس نمیدن که هیچ بی محلیم میکنن
dekhtbandar عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 2196 آخه همون کاراروتوخونه ام میکنه دوست داره مامانموباداییاشو دوسشون داره نمیفهمه که اونااصلااینودوست ند ... خب اونجا آدم بیشتر هست ناخودآگاه بیشتر دوست داره عمه داره ؟ ببر اونجا چون برا منم همینه مادربزرگم اینا ما رو دوست نداشتن و ما بجای خونه اونا همیشه رفتیم خونه عمم اقوام پدری و کلاس اینا زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️
دریا1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 4366 خب شما دختری باهات راحتهبه عروس ک نمیتونه بگه بیا عدا درس کن قیافش کج میکنهمنم خونه مامانم عدا درست ... عروس نداره که
lka عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 695 حسودی نکن .خب دوست داشته واسه پسراش عذا درست کنه.منم میرم خونه مامانم خودم غذا درست میکنم چه اشکالی ... همه مثل شما فکر نمیکنن چون زن بدنیا اومدن کلفت هستن خوب محبت به غذا درست کردن نکردن نیست مجموعه رفتار و کردار و گفتار یک مادر پدر نشون میده بین بچه هاشون فرق میزارن یا نه احتمالا اما تو ار اون دسته نادرست هستی بدبخت دخترت
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34383 حسادت نیستا خیلی بده که مادر خونواده فرق بذاره خب میتونی عوضش کنی؟؟ همه مادرا تو دلشون یه بچشونو بیشتر دوس دارن حای بین دو تا دختر هم این اتفاق میفته.مامان منم خاهرمو بیشتر دوس داره خب به من چه؟ دلیل نمیشه منو نخواد که. یاشاسین آذربایجان💓✌
اناالحق عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 9259 تو خونه باشون بازی کن برو خودت غذا بپز بچه به محبت همه فامیل احتیاج داره
دریا1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 4366 خب اونجا آدم بیشتر هست ناخودآگاه بیشتر دوست داره عمه داره ؟ ببر اونجا چون برا منم همینه مادربزرگم ای ... آره عمه داره ولی بیشترخانواده منودوست داره میگه بمونیم بخابیم اینجاشبابه زورمیارمش
lka عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 695 عروس نداره که باید یکچیزی بگن نفهمیده دیگه یک مشت زن هول شوهر و بچه پسر ریختن نو این سایت
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34383 همه مثل شما فکر نمیکنن چون زن بدنیا اومدن کلفت هستن خوب محبت به غذا درست کردن نکردن نیست مجموعه رفتا ... بابا خفه شو احتمالا توام ازون مغز فندقیا هستی که همه جا میپری وسط.مکه من ریپ زدم یا با تو بودم بی ادب؟ بدبخت پدر و مادره تو که تورو دارن یاشاسین آذربایجان💓✌
دریا1378 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 4366 خب انتطار داری داداشت عدا درست کنن؟ نه بابامیگم برامنوشوهرم احترام نمیزاره میگه خودت پاشوبراشوهرت چای بریز غذابپز جلوما ولی پسراش هرچی میگن میپزه میزاره جلوشون منم خدمتکارداداشام کرده میگه پاشوجلوشون خدمت کن
dekhtbandar عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 2196 آره عمه داره ولی بیشترخانواده منودوست داره میگه بمونیم بخابیم اینجاشبابه زورمیارمش سرگرمش کن بچه ست کم کم عادت میکنه ولی خب به خانواده و اقوام اینا نیاز داره زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34383 خب انتطار داری داداشت عدا درست کنن؟ والا ادم ایتجا میمونه.منم همینو گفتم ریپ میرنن که بدبخت دخترت.نمیدونم چشونه پاچه میگیرن بدبختا یاشاسین آذربایجان💓✌
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34383 اوناهرروزپیششن من بیشتربه دادش رسیدم تااونا یه قرون ازحقوقشونوبهش نمیدن امامن وقتی پول لازم داشت کمک ... چی بگم عزیزم.من بخاطر خودت میگم که ذهنت رو اروم کنی.شاید با تو بیشتر احساس راحتی دارن . یاشاسین آذربایجان💓✌