2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک برنج کره ای رو با یکم تغییر درست کردم و راضیم، چهار قاشق برنج ایرانی رو با چندتا دونه بادام خام ریختم داخل نصف لیوان گلاب و نصف آب دو روز گذاشتم داخل یخچال و بعد ریختم داخل میکسر با گوشکوب برقی هم میشه میکسش کرد بعدم دوباره ریختم داخل ظرف و ۲۴ ساعت گذاشتم یخچال ابی که روش جمع شد رو از توری رد کردم و ریختم داخل اسپری داخل یخچاله که خنک باشه و روزی چند بار رو صورتم اسپری میکنم، خمیر برنجی باقی مونده رو هم داخل ظرف در بسته هفته ای دو سه بار میزنم رو صورتم و بعد نیم ساعت میشورم و بعدش ابرسان میزنم، پوست رو شاداب و سفید میکنه،گلاب و بادام نداشتید میتونید بدون اونا درست کنید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
راکوتان خوردم دیوونه شدم ازدست اطرافیانم ازبس میگفتن چکارکردی خوشگل صورتت جوان شده سفید شدی حتمابوتا ...

بعد قطع مصرف برنگشت؟

اطرافیان من چند نفر دارن‌کرم شب و روز دست ساز استفاده میکنن حدود دو سه ماهه پوستشون عالی شده ولی من میترسم استفاده کنم