2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه حتما برین

راستش من حساسیت فصل و این چیزا داشتم که شب هوا خوب نباشه با سرفه میپرم از خواب یعنی روحم هر جا باشه میفهمم که باید برگرده حتی کسایی که تو خوابمم هستن میگم بزنید پشتم و با سرفه شدید میپرم از خواب و اینکه خب فوبیای نفس تنگی شده بودم دیگه حتی بینیم شکست عمل کردم بدلیل خون ریزی مجبور شدن تامپون بزارن( اخه گفتم اسپلینت بزارید که نفس بکشم از بینی) ولی نشده انگار .دوستم میگه تو فوبیا داشتی چجور عمل کردی . بازم شکر 

برین از دکتر بپرسید sleep apnea دارین یا نه بنظرم

ممنونم چشم حتما میرم . حالا دکتر ریه که رفته بودم یه اشاره ای هم کرد که این چیزا نیست احتمالا ولی گفت این اسپری بزنم ولی بار رفتم میپریم ازش

نمیشه قطعی گف چیه شوهر من قبلا زیر دنده قفسه سینه درد داشت فک کردم از قلبش هست انا بعد فهمیدم هم صفراس سنگ داره هم طحالش پرشده یه دوره پاکسازی گرفت خیلی بهتر سد البته مشکلات دیگه هم داشت خودم سینه م تیر میکشید از کیست بود خواستی زنگ بزن یه مشاوره بگیر۰۹۱۳۶۹۰۶۴۳۹

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی

ممنونم چشم حتما میرم . حالا دکتر ریه که رفته بودم یه اشاره ای هم کرد که این چیزا نیست احتمالا ولی گف ...

ااا اسپری خیلی کمک میکنه جدا

منم شبیه شما بود دوستم یه اسپری ای دکتر بهش داد

البته یکم ریسکی بود

پیشی دوست // کنکوری