2777
2789
منم چون جاهای خصوصی پدر طرفو درمیارن تا پول بدن دولتی هم پارتیه فقط

آره دیگ . تصمیم گرفتم تو خونه بمونم کارای خونه انجام بدم تااینکه بخام در ب در دنبال کار بگردم دولتی ک شانس و پارتی نداریم خصوصی هم مثلا شرکت و دفتر بخاطر محیطش ن خودم راضیم برم ن همسرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دیگ . تصمیم گرفتم تو خونه بمونم کارای خونه انجام بدم تااینکه بخام در ب در دنبال کار بگردم دولتی ...

من مجازی کار میکنم در میاد راضیم رفتم سرکار اینقدر اذیتم کردن دراومدم

بله

خیلی ساده اید اینجا ایرانه فکر کردی اون ریس فک فامیلاشو ول میکنه رشوه گرفتن ول میکنه میاداز هزار نفر یکی رو برمیداره هیچوقت پول به آزمون ندادم و نمیدم حاضرم همون برم خصوصی جاها کار کنم اما منو احمق فرض نکنن

خیلی ساده اید اینجا ایرانه فکر کردی اون ریس فک فامیلاشو ول میکنه رشوه گرفتن ول میکنه میاداز هزار نفر ...

لطفا مقداری قشنگ تر صحبت کنید 

چیزی که دارم میگم برای اطرافیان نزدیک خودم اتفاق افتاده بدون هیچ گونه پارتی داشتن از طریق آزمون وارد کار دولتی شدن 

یکی در موسسه مالی 

یکی آموزش و پرورش 

یکی سازمان تامین 

لطفا مقداری قشنگ تر صحبت کنید چیزی که دارم میگم برای اطرافیان نزدیک خودم اتفاق افتاده بدون هیچ گونه ...

امکان نداره شهرستان باشه صد درصد شهر بزرگ کلان شهر بوده تو شهر کاملا پارتی خیلی هام آگاه شدن پول دیگه نمیدن به شرکت تو آزمون شما دلتو صابون بزن دیگه همه میدونن شما خودتو به خواب بزن عیبی نداره فقط پول خودت حروم میشه

[QUOTE=382841174]امکان نداره شهرستان باشه صد درصد شهر بزرگ کلان شهر بوده تو شهر کاملا پارتی خیلی هام آگاه شدن پول دیگ ...[/QUOT

شما مشکلی دارید احیانا ؟

دارم میگم از دوستان نزدیک خودم بودن که قبول شدن 

لابد دارم دروغ میگم 

یه ذره با لحن و ادبیات بهتری با مخاطبت صحبت کن ینی چی که خودتو به خواب زدی ؟ 

من که واسه شرکت تو آزمون سرو دست نشکوندم  

پارتی بازی هم هست خیلی هم وجود داره ولی بدون پارتی هم شده که قبول شدن

کار با نرم افزار حسابداری رو باید بلد باشید ، معمولا نرم افزارهای حسابداری نیاز به تخصص جداگانه ای داره و اگر بتونید تسلط کامل و کافی به نرم افزار حسابداری پیدا کنید می تونید درآمد خوبی از حسابداری داشته باشی ، پیشنهاد من به شما یادگیری "نرم افزار حسابداری سازه حساب" هستش که برندی معتبر در زمینه نرم افزار حسابداری هستش و هم اینکه کار باهاش بسیار ساده تر هستش و معمولا شرکت ها از این "نرم افزار حسابداری سازه حساب" زیاد استفاده میکنن.

کار با نرم افزار حسابداری رو باید بلد باشید ، معمولا نرم افزارهای حسابداری نیاز به تخصص جداگانه ای د ...

سلام ممنون که جواب دادین 

چطور میتونم این نرم افزار ها رو باد بگیرم؟

دوره دادن؟