2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست
نه نرفتم تا ۱۰ خوندم تابستون۱۱ نامزد کردمخودمم نمی‌فهمم به خدا

چراااا؟؟!! دیپلمتم نگرفتی یعنی؟؟ مگه شوهر میخواست فرار کنه؟

آخه تو سن ۱۶ سالگی چرا باید وارد زندگی زناشویی و عقدو مادرشوهرو این داستانا بشی ...تو الان باید با دوستات بری بیرون بگی بخندی خوش بگذرونی ...من واقعا ناراحت میشم 

پشت من خدا بوده همیشه ...

چراااا؟؟!! دیپلمتم نگرفتی یعنی؟؟ مگه شوهر میخواست فرار کنه؟آخه تو سن ۱۶ سالگی چرا باید وارد زندگی زن ...

عقل نداشتم الان فهمیدم چ گوهی خوردم که‌دلم برا مدرسه همه چیز تنگ‌شده پیر شدم تو این ۵ ماه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقل نداشتم الان فهمیدم چ گوهی خوردم که‌دلم برا مدرسه همه چیز تنگ‌شده پیر شدم تو این ۵ ماه

تو که معلومه بچه بودی و بی عقل،خونوادت چرا اجازه دادن...

من ۱۵ سالم که بود بقول خودم عاشق شده بودم میگفتم یا این یا هیچکس ...فقط خدا رحم کرد مامان بابام زدن تو دهنم نذاشتن وگرنه بدبخت شده بودم،بدبخت به معنای واقعی

تو که معلومه بچه بودی و بی عقل،خونوادت چرا اجازه دادن...من ۱۵ سالم که بود بقول خودم عاشق شده بودم می ...

مامان بابام ۱ سال کامل قبول  نکردن راضی نشدن حتی روز عقدم دلشون نبود خودم  لج کردم فکردم همه چی عشقه الانم یه اخلاق دارم که محکم وایسادم پای همه چی حتی پیش مامانم  کم نمیارم به خاطر  انتخابم حتی بابام شب خواستگاریم  از خونه فرار کرد به زور آوردنش 

مامان بابام ۱ سال کامل قبول نکردن راضی نشدن حتی روز عقدم دلشون نبود خودم لج کردم فکردم همه چی عشقه ...

چی بگم والا آدم واقعا ناراحت میشه که یه دختری وو این سن بهترین دوران زندگیش به جنگه شوهرو خونواده شوهر بگذره ...

خوشبخت بشی عزیزم