2777
2789
عنوان

مگ ادبیات امروز چقدر سخت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر کسی معیارش از خوب یه چیزیه به نظرم از بقیه نپرس چون مثلاً ممکنه یکی انتظار ۲۰ داشته شده ۱۹ ناراحت باشه یکی هم مثلاً انتظار ۱۸ داشته شده ۱۹ خوشحال باشه  هر کسی خودش می دونه چی کار کرده دیگه بیخیال 

چالشی و سخت بود اگر خواستی ایدی تلگرام دوتا استاد ادبیات معروف کشور میدم برو ببین چی میگن فرمول۲۰ و ...

چطور بعضیا میگن 02 و 19 میشن

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

تو مجازی همه بیستن همه هم رتبه های زیر صد باید ببینی نظر اساتید ادبیات چی بوده

من که دیدم زدن 17 خیلی خفنی اگه بیاری

دانش آموزای متوسط ام 13 تا 15 تراز خوبی میده

چرا اینجا همه بیستن؟ 😐

سطح سوالات واقعا بالا بود من پارسال ۱۹ شدم (اشتباهامم بخاطر شعر حفظی و معنی لغات بود )اومدم ترمبم برنم بهتر بشه ولی چک کردم نمرم حدود ۱۸ میشد🥲

دبیرمم گف که سطح سوالا بالا بودن حالا نمیگم سوالات فضایی بودن ولی در مقایسه با سالای قبل واقعا امتحان سخت و طولانی با تعداد سوال بالا بود 

و طبق گفته دبیرم نمره بالا ۱۸ نمره عالی 

چطور بعضیا میگن 02 و 19 میشن

نمیدونم چندجالت داره 

۱-اغراق میکنن در مجازی همه نمرات و درصد شون بالاست وقتی کارنامه ها میاد وضعیت ها دیدن داره !

۲-چندساله دارن میخونن و وقت بسیار زیادی داشتن

۳-گیرایی و هوش شون در فهم و تحلیل ادبیات بالاست

من کلا سوالات سخت و چالشی رو همه درست زدم بعد اومدن تر زدم تو اونایب که کپی کتاب و راحت بودن😭🤣🤣🤣

این بی دقتی کرده 

1 نمره سر حواس پرتی از دست داده 

نوع حرف ربط و میخواستن رفته خود حرف ربط و نوشته

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی