2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست

دوستم بارداری وشرایطتت رودرک میکنم ولی میدونی فرشته توشکمت غصه میخوره???مابایدبخاطراونام شده قوی باااشیم.مطمىنم دوستم قویه یه مامان خوشگل قوی وبااراده.زمین وزمان روبخاطرعصاره وجودش به هم میاره👌👌👌👌مگه نه دوستم؟؟؟

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا مهربونتر از اون چیزی هست ک ما فکرمیکنیم،لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رو زیاد بخون،و امیدوار باش،ناامیدی راه ورود شیطان ب قلبته عزیزم،اروم باش

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
امشب هممون چمون شده..... من که وضعیتم صد برابر بدتر از شماست. خدایامیشه صبح شه این شب لعنتی  

واقعا. راست گفتی حرف دل منو زدی که زن داداشم از شدت ناراحتی و درد مچاله شده و کپسول اکسیژنش هم کنارشه.

کیپ بیشتر از 1 سال برات گریه میکنه؟ هیچکس  من مادرم ندارم

ما دیگه از اینجا میریم وقتی مردیم برامون اهمیتی نداره گریه کنن یانه حتی خیراتی هم که میدن برامون چیزیش به ما نمیریه درست و حسابی فقط هر عملی که بجا گذاشتیم از خودمون اونا هستن و برای بعضی اعمال هم که حتی تو اون دنیا هم که باشیم ادامه دار هست ثواب و گناهش مثله تربیت فرزند که اون بچه که وارد جامعه کردی اگر خوب باشه وعایه خیر و اگر بد باشه نفرین پشت سرمون هست 

خیلی موارد هست...

یه کتاب خارجی میخوندم که یه مرد خوبی بوده که یکتا پرست و مسیحی بوده در زمان قدیم...

این مرد یک ملکی داشته قصد فروشش رو داشته و کسی پیدا میشه و ازش میخواد که بخر و میگه که میخوام در اینجا یک فاحشه خانه بسازم و این مرد هم میگه به من ربطی نداره که میفروشه و بعد چند سال این مرد میمیره وپسرش مدام در خواب میبینه که پدرش میناله و ناراحته و در خواب بهش میگه که کاش اون خونه رو برای کار نادرست نمدادم چون که در هر گناهی که در آن خانه اتفاق می افتد من هم شریک میشوم!!!!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
چی بگم والا

اولین بارداریته؟؟؟؟؟جنسیتش مشخص شده؟؟؟؟؟

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
نه سومیه 2 تا پسر 10 و 7 ساله دارام این یکی هم پسره خداروشکر

خب خداروشکر.پس ب دانشگاهشون دومادیشون فکرکن نه چیزای دیگه