2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی منو می بوسه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 175 پست
کاش اینم قهر میکرد همین چند ساعت پیش حین فیلم دیدن جای حساسش هی بوس میکر فحش خودم میدادم 🤢🤮اخری ال ...

😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

خوبه همسرت جنبش بالاس 😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه این خبرو تو یه روزنامه ی قدیمی که تو مجازی پخش شده بود عکسش خونده بودم....خانمه رفته بود شکایت کرده بود

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بابا دوست داره حتما به چیزای منفی فکر نکن اینکه اذیت میشی باهاش حرف نزن بر نگردی بهش بگی تو حتما کار ...

نه بهش اطمینان کامل دارم چی کار‌میتونه بکنه بحث میکنم که کمتر منو ببوس بجاش واسم طلا بخر😂😂

کاش شوهر منم می‌بوسید ولی اصصصصلا این کارو نمیکنه 

حتی منم میخوام بوسش کنم از همون دور بوس میفرسته

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ووووای خدایاازین همه بووووووس استارترچی میکشههه😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

میرم ترکیه جنس بیارم ی سرم میرم کره

زن حسابی خب چرا خودمو نمیبری اونجا بهشت ویست تضمینه یکم هم پول بده زندگی کنم 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

به یه ورم که بوس میکنه ما چیکارت کنیم

مدیونید فک‌کنید با شوهرم قهرم و الان از حرص اینو نوشتم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

وای خدایی از این چیزا بدتون میاد چرا ازدواج میکنید🫠🎀

تو هم اگه همسرت ریش داشت و صبح و شب بوست میکرد عصبانی میشدی 

مخصوصا وقتی بوس خیس میکنن 😩😂

من وقتی همسرم پیشمه به خاطر این بوساش همش جوش میزنم

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!