2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی منو می بوسه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 175 پست
کالباس 😂🤦🏻‍♀️

بخدا😂 یه وقتا میزنه میگم تروخدا باز کالباس شدی ای بابا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن فکر کن جدی میگم برای بوس جدا شدنکصخلم آخه خواهر🤣

اخه یه سریا هستن سر همچین موضوعاتی میگن وای باید جدا بشی این حتما داره یکاری میکنه که باهات اینشکلیه و اینا فکر کردم جدی گفتی 

نه من ازبدبختی مردم ذوق نمیکنم حتی خیلیم بدم میادمیان ازشوهرشون یاازفامیلاشون بدمیگنوالا هرکس ازدواج ...

👌

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

منم از خو شحالی دیگران خوشحال مسشم و اینکه خب بوس ی چیز عادیه تو زندگی زناشویی.

اره دیگه خدایی از این عادی تر نداریم میان فاز میگیرن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قد بلند جذاب سیبیل کلفت

ن دیگه سبیل نمیخوام😂

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دقیقا همه ما میدونیم ی سری چیزا عادیه بین زن و شوهرا

فقط الکی میان یه چیزی‌میگننن

حالا ما ک‌شوهرداریم‌هبچی ولی بعدداین وسط یکی ک‌سنش بالایه خاستگارنداره اینارومیبینه بخدا حسرت میخوره

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

بخدا😂 یه وقتا میزنه میگم تروخدا باز کالباس شدی ای بابا

اره اصلا مرده و ریشش. وقتی ریشارو میزنن انگاری میشن بچه 5 ساله 😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

اخه یه سریا هستن سر همچین موضوعاتی میگن وای باید جدا بشی این حتما داره یکاری میکنه که باهات اینشکلیه ...

اوه اوه ذهنم ب اون سمت نرفت

راست میگن دیگ شاید یکاری میکنه یادم نبود🤣🤣🤣

چشم سفارششتون آماده شد میارم خدمتتون🤣

فقط زودتر که من عجله دارم😁😁😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چه تشبیهی کالباس 🤣🤣😭

کالباس دیدنی یاد شوشو جون من بیوفت😂😂😐

چشم من ی جین میارم شماها جدا کنین

نه واسه ی من کیم تهیونگ رو بیار 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
میگی بدت میاد ناراحت نمیشهمن یه بار گفتم بوسم نکن جوش میزنم تا یه هفته تو فاز بود😂🤦🏻‍♀️

کاش اینم قهر میکرد همین چند ساعت پیش حین فیلم دیدن جای حساسش هی بوس میکر فحش خودم میدادم 🤢🤮اخری الکی گفتم بو میدی فلانی گفت بوی چی گفتم بوی مرغ میدی گفت صبحی رفتم حموم شب میرم دوباره😑😐متاسفانه فقط ۵ دقیقه بهش برخورد گفت باشه برو ۵ دقیقه بعد باز کرم ریخت🤮😭