2777
2789
عنوان

کیک خونگی🖼️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 63 پست

مواد لازم:

تخم مرغ     4 عدد

آرد    یک و نیم پیمانه

شکر   1پیمانه سرخالی

روغن :۱/۴ پیمانه

آب :۱/۴ پیمانه

بیکینگ پودر 1ق چایخوری استاندارد

وانیل: نوک ق چایخوری

طرز تهیه

ارد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید ( اگر از کاکایو استفاده کردید، کاکایو هم با این مواد الک کنید). سعی کنید برای پایه کیک با خامه حتما کاکایو اضافه کنید چون این کیک واقعا شکلاتیش با خامه عالی میشه. دو تا سه قاشق از ارد کم کنین و به جاش کاکایو بریزید.

تخم مرغ و شکر و وانیل رابا همزن به مدت 10 دقیقه میزنیم تا کشدار و کرمی شود و حجمش تقریبا دو برابر شود، سپس 1پیمانه از آرد را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم. بعد از آن, آب و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت نصف دیگر آرد را اضافه و با لیسک به صورت زیر و رو هم میزنیم، وقتی کاملا یکدست شد داخل قالبمان را کاغذ روغنی انداخته فقط روی کاغذ را چرب میکنیم.

اصلا جداره قالب را چرب نکنید چون بعد از پخت از قالب جدا میشود و کیکتان کوچکتر میشود. موادمان را داخل آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در دمای 170 درجه سانتی گراد میگذاریم.حتما بعد از 40 دقیقه چک کنید.

به ازای هر تخم مرغ که اضافه میکنیم باید 25 گرم شکر و 25 گرم آرد اضافه کنیم و بقیه مواد را هیچ تغییری نمیدهیم. یعنی برای 6 تخم مرغ باید 50 گرم آرد و 50 گرم شکر اضافه کنیم.

اما برای 8 تخم مرغی کاملا همه مواد دو برابر میشود.

در صورتی که بخواهیم کیکمان شکلاتی باشد باید به هر میزان که پودر کاکایو اضافه میکنیم، به همان میزان از آرد کم کنیم

نکته:

قالب مناسب سایز ۲۰ می باشد

داخل سولاردام هم با تنظیم فر و همین دما پخته میشود

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم دستورشو گذاشتم🥲🤍

مرسی عزیزدلم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
۱،۴ پیمانه یعنی چقدر دقیقامن با لیوان میریزم یعنی تا کجای لیوان؟🥴🥴😂

یعنی لیوان 4 قسمت کن یک قسمت از چهار قسمت روغن بریز🌱

به به چه کردی 

نوشجان 😍😍😍

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

به به کدبانوی نمونه😍👌 چه خشگل و هیجان انگیزه دلم اب افتاد😘🙈💕 جای منم بخور نوش جونتون باشه💓

قربونت برممم من قشنگم🤍🥲🌱