2777
2789
عنوان

نماز قضا

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست
آره عزیزم لطفا شما 500 بید از طرف من به فقیر. و همراه بایک ختم قرآن

من تو اون تاپیک های قبلیتون گفته بودید هر هفده رکعت پنج هزارتومان حساب کردم که میشه سیصد تومان برای دو ماه، اگه با این مقدار میخونید خبرشو بهم بدبد که واریز کنم و اسم شهید رو هم بگم بهتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم اسم‌ شهید را بگید

باشه عزیزم من نصفشو میریزم برای یک دختر بچه یتیم، نصفشم موسسه خیریه دستهای مهربان، به نیت شما الان اسم شهید رو براتون مینویسم، فقط دیگه مدیونی داره ها، پیامم رو دیدی داخل پی وی بهم بگید بدونم پیامم رو دیدید که پول رو واریزکنم

دیدم اون یکی تاپیکتون تعطیل شد، 3 تا ختم قران انجام شد لطفا خبر بدین

سلام عزیزم سه تا ختم تموم شد لطفاً سیصد بدید به فقیر 

وبعد گلم دخترتون معدلش بالای نوزده نرفت؟

سه تا ختم قرآن دیگه هم برم ؟

سلام عزیزم سه تا ختم تموم شد لطفاً سیصد بدید به فقیر وبعد گلم دخترتون معدلش بالای نوزده نرفت؟سه تا خ ...

سلام ممنون از لطفتون چشم 300 می دم به فقیر

متاسفانه دخترم معدلش بالای 19 نشد

ولی برای موفقیتش لطفا دو تا بخون اگر برات مقدوره

بهم خبر بده لطفا

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
سلام عزیزم آها چشم میخونم ممنون فدای سرش چشم 💚💜💜💙♥️

ممنونم

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
سلام عزیزم قربونت برم ۲۰۰بده قرآن خوندم ♥️♥️💚💚💙🌹امیدوارم به ۱۴معصوم بهترینها نصیبت و دخترت شه

ممنون از لطفتون

چشم واریز می کنم

انشاله حاجت روا باشید

بازم زحمت می دم خدمتتون