2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا قمر اینجا میخوره ۵۶سالش باشه

مطمئنید ؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ماه از پشت ابر درآمد 

و بار دیگر فیک بودن فضای مجازی .

خودتونو دوست داشته باشید 

ما همه زیبا هستیم فقط ف ی ل ت ر  نداریم

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ماه از پشت ابر درآمد و بار دیگر فیک بودن فضای مجازی .خودتونو دوست داشته باشید ما همه زیبا هستیم فقط ...

فکر کنید چقدر ادما هستن که گول اینا رو میخورن و انواع و اقسام عمل ها و ژل ها رو انجام میدن غافل از اینکه اینا فیکن 😁 بنظرم دنیا جهانبخت از اینم داغونتره یه بار ادیتش پرید خیلی بد بود

متولد ۶۷ هستن نباید اینقدر هم شکسته باشن

من متولد ۶۷ م اینو دیدم به خودم امیدوار تر شدم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

2790
2778
2791
2779
2792