worainbow مدیر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4658 عنوان چهل و پنج دقیقه دیگه | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 20 پست باید برم نهایی ادبیات بدماز دیروز نخوابیدم و داشتم میخوندم اول میخوام واسم دعا کنید دوستای ندیده ام دوما چی کار کنم، خوابم میاد.... راهکار بدین تو این چند دقیقه خوابم رو بپرونم اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲 1404/02/30 | 06:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvanak86 عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4148 نه اصلا معانی و... موندنخیلیا چیز ها موندن واقعا فرجه خییییلی کم بی انصافی کردن نمیشه این حجم رو تو یه روز یا حداکثر یک و نیم روز بست 😔 بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی
ثنابانو111 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7960 نه متاسفانه کسی نیست پس نخاب یا گوشیتو کوک کن من یبار ده دقیقه خوابیدم ساعتمو کوک کردم انگار پنج ساعت خابیدم
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4658 چرا نخوابیدی اینجوری ذهنت یاری نمیکنه ک جواب بدی چون مغزت باید استراحت کنه و اون اطلاعاتی ک دادی بهش ... دلم آره نمی گرفت یک روز و نیم فرجه بود نیم روز اولش سر درد پریودیم رفت عقب موندم اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
soi عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 5713 وای من تازه تموم هم نکردم... دیگه توکل بر خدا، امیدوارم این روزای سخت به خوبی بگذره واسه هممون انشالله که همینطوره عزیزم
tarane_bahari عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5944 بدتر از اون دسته ام ک خوابم میگیره یک چای غلیظ با شکلات بخور.آب خنک بزن صورتت.سرت رو از پنجره بده بیرون با صورت خیس بزار خنک بشی.در حد ۱۵ مین بخواب ولی ساعت با صدای بلند رو یک جای دورتر بزار خواب نمونی... امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃