2777
2789
عنوان

یه پسر وقتی دختری رو دوس دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 52 پست
هوله ولی خب این همه دختررر

تا بخاد ی دخترو بشناسه و چسای دختره بریزه و...هوووو خیلی میشه ولی تو دیگ براش آشنایی

ببین دختر خوب خودتو گول نزن اگ از ته قلب دوست داشت اگ عشقش پاک بود خیانت نمیکرد

تو ب ما گوش نمیدی و برمیگردی بهش ولی بازم اشتباهشو تکرار میکنه 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا بخاد ی دخترو بشناسه و چسای دختره بریزه و...هوووو خیلی میشه ولی تو دیگ براش آشناییببین دختر خوب خو ...

ارههه خودمم همینو میگم خودشم سربازع 

به دوستم میگفتم چون نمیتونه با یکی دیگه اشنا شه وقتشو بگذرونه منو میخاد ای بابا چقدر بدبختم من😔😂🥲

آها هوس و اینا؟

🙄ن پس یعنی عشق پاک و ابدی قشنگ معلومه نمیخای قبول کنیااا

چقدر احساسی هستیم اخه ما خانوما

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

ببین شما اقایین بهتر میفهمین کارای این پسرارو این به من خیانت کرده دو بار هربار بخشیدمش ولی الان نمی ...

ببین کسی که در لحظات دوستی و اشنایی و اوج هیجانات و احساسات خیانت میکنه بعد ازدواج قطعا خیانتکارتر میشه پس تمومش کن 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔