sepiwe مدیر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 983 عنوان یه پسر وقتی دختری رو دوس دارع | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 52 پست میگم وقتی پسره خیانت میکنع بعد دختزه میخاد بزارع برع دیگه پسره به گوه خمردن میفته ک نرو دوست دارم التماس میکنه و فلان منظور این کار چیه؟ 1404/02/30 | 04:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 983 آره منتظره اگه اون ردش کرددوباره بیادپیش تو 😂😐خب دارم میگم به من اصرار میکنه ک برگرد
night_girl21 عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3695 هوله ولی خب این همه دختررر تا بخاد ی دخترو بشناسه و چسای دختره بریزه و...هوووو خیلی میشه ولی تو دیگ براش آشناییببین دختر خوب خودتو گول نزن اگ از ته قلب دوست داشت اگ عشقش پاک بود خیانت نمیکردتو ب ما گوش نمیدی و برمیگردی بهش ولی بازم اشتباهشو تکرار میکنه 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 983 تا بخاد ی دخترو بشناسه و چسای دختره بریزه و...هوووو خیلی میشه ولی تو دیگ براش آشناییببین دختر خوب خو ... ارههه خودمم همینو میگم خودشم سربازع به دوستم میگفتم چون نمیتونه با یکی دیگه اشنا شه وقتشو بگذرونه منو میخاد ای بابا چقدر بدبختم من😔😂🥲
night_girl21 عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3695 آها هوس و اینا؟ 🙄ن پس یعنی عشق پاک و ابدی قشنگ معلومه نمیخای قبول کنیاااچقدر احساسی هستیم اخه ما خانوما 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 983 🙄ن پس یعنی عشق پاک و ابدی قشنگ معلومه نمیخای قبول کنیاااچقدر احساسی هستیم اخه ما خانوما 🥲🥲فک میکردم مث منه
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10173 ببین شما اقایین بهتر میفهمین کارای این پسرارو این به من خیانت کرده دو بار هربار بخشیدمش ولی الان نمی ... ببین کسی که در لحظات دوستی و اشنایی و اوج هیجانات و احساسات خیانت میکنه بعد ازدواج قطعا خیانتکارتر میشه پس تمومش کن کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
عاطفه1400 عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 4956 مطمعنیی؟؟الان چند وقتیه قهریم اصلا دس بردار نیستش تاپیک های قبلی رو بخونی ممنون میشم خب بیاد خاستگاریحوصله داریباش سرگرم میشی خب باش اما دل نبند
عاطفه1400 عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 4956 مطمعنیی؟؟الان چند وقتیه قهریم اصلا دس بردار نیستش تاپیک های قبلی رو بخونی ممنون میشم خب بیاد خاستگاریحوصله داریباش سرگرم میشی خب باش اما دل نبند