2777
2789
یعنی از من میشنوی بزن به در بیخیالی... من سه ماه فقط گریه میکردم فکر میکردم نازام. همون ماهی که تصمی ...

توکل به خدا این ماه که بیخیال تر بودم حتی روز 22لک هم دیدم ولی میترسم باز توهم باشه هرچی خدا بخواد 

شد شد نشد نشد 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
موهای منم بلنده آخه. دستم میشکنه هر کار میکنم

حتما بخر راحت میشی 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکل به خدا این ماه که بیخیال تر بودم حتی روز 22لک هم دیدم ولی میترسم باز توهم باشه هرچی خدا بخواد&n ...

آره بابا بزن به در بی خیالی هر ماه هم عشق و حالتو بکن هر وقت شد سوپرایز میشی.

ایشالا میگیرم حقوق که ریختن😃

آره بابا بزن به در بی خیالی هر ماه هم عشق و حالتو بکن هر وقت شد سوپرایز میشی. ایشالا میگیرم حقوق که ...

فقط سرما خوردم نمیدونم الان ازمایش نشون میده که بتونم دارو بخورم یا نه 

روز 26بودم امروز پنج روز مونده تا موعدم 

فقط سرما خوردم نمیدونم الان ازمایش نشون میده که بتونم دارو بخورم یا نه  روز 26بودم امروز پنج ر ...

نخور محض احتیاط من فقط ۵ درصد احتمال حاملگی میدادم و سدما خورده بودم و دارو نخوردم. زد و حامله بودم. جوانب احتیاطو رعایت کن حتما تا وقتی که مطمئن نیستی

نخور محض احتیاط من فقط ۵ درصد احتمال حاملگی میدادم و سدما خورده بودم و دارو نخوردم. زد و حامله بودم. ...

تاپیک زدم ببینم بچه ها تجربه ای دارن کمکم کنن یا نه 

اگه نشون بده زودتر میرم ازمایش واقعا حالم خوب نیست