2777
2789
عنوان

حالم گرفته کسی هست حرف بزنیم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 115 پست
گفتم عزیزم دیدگاه ها متفاوته من اشتباه کردم نظرمو درباره عشق و رابطه شما گفتم شاید چون به خودم فشار ...

اره عزیزم حق داری

نه عشقم من نگفتم خدا نکرده نظر نده

گفتم اولش هر کی یه هدفی داره

هیچکیم راجع اینده نمیدونه چی پیش میاد❤️

شمام تصمیمت درست بوده شک نداشته باش

منم حالا یه تصمیم گرفتم 

عاشقم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیستم و سایتا خرای بود کلا پاسخ نامه رو بعد ۵ ساعت آوردن و تو اون ۵ ساعت نزاشتن کسی بره بیرون منم تو ...

خونسردیت. حفظ کن عزیزم

با استرس زحمتای خودت هدر میدی

تو که تلاشت میکنی چرا نتیجه نگیری ❤️

با حوصله بخون فراموش کن هرچی قبلا اتفاق افتاد

فک کن اولین امتحانته

عاشقم❤️

خودمو خیلی ب بچه های نمونه دولتی مقایسه میکنم با اینکه اینم عدالتی نبود تمام بچه های مدرسه نمونه راهنمایی  رو تو مدرسمون گرفتن ک یا بابا مامان پولدار یا فرهنگی دارن و اونا رو خیلی جای ما بالا میبرن  راهنمایی هم ک اصن ب درس نبود  ب فعالیت هاي فرهنگي تو مدرسه و..منم راهنمایی قبول میشدم نمونه ولی حقمو بازم ضایع کردن

البت ک شهر ما تیز هوشانم نداره 

خودمو خیلی ب بچه های نمونه دولتی مقایسه میکنم با اینکه اینم عدالتی نبود تمام بچه های مدرسه نمونه راه ...

زندگی کن مقایسه نکن میدونم سخته اما ب یه ورت نباشه مامان من انقدر مقایسه کرد انقدر حرص خوردسر هر چیزی ک حد نداشت الان بیماری خود ایمنی گرفته پیسی کاریشم نمیشه کرد میگن همینجوری پیش بره ب جاهای بدتری هم میرسه 

الکی حرص این دنیارو نخور اینو ب عنوان کسی میگم که توی ۱۸سالگی واساد جلو همه گفت من طرفو دوست دارم و میخوام باش ازدواج کنم و بعد هفت ماه طرف رید ب دختره که من باشم اما بازم در حال حاضر نه حسرت میخورم و نه مقایسه میکنم