بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمو خیلی ب بچه های نمونه دولتی مقایسه میکنم با اینکه اینم عدالتی نبود تمام بچه های مدرسه نمونه راهنمایی رو تو مدرسمون گرفتن ک یا بابا مامان پولدار یا فرهنگی دارن و اونا رو خیلی جای ما بالا میبرن راهنمایی هم ک اصن ب درس نبود ب فعالیت هاي فرهنگي تو مدرسه و..منم راهنمایی قبول میشدم نمونه ولی حقمو بازم ضایع کردن
خودمو خیلی ب بچه های نمونه دولتی مقایسه میکنم با اینکه اینم عدالتی نبود تمام بچه های مدرسه نمونه راه ...
زندگی کن مقایسه نکن میدونم سخته اما ب یه ورت نباشه مامان من انقدر مقایسه کرد انقدر حرص خوردسر هر چیزی ک حد نداشت الان بیماری خود ایمنی گرفته پیسی کاریشم نمیشه کرد میگن همینجوری پیش بره ب جاهای بدتری هم میرسه
الکی حرص این دنیارو نخور اینو ب عنوان کسی میگم که توی ۱۸سالگی واساد جلو همه گفت من طرفو دوست دارم و میخوام باش ازدواج کنم و بعد هفت ماه طرف رید ب دختره که من باشم اما بازم در حال حاضر نه حسرت میخورم و نه مقایسه میکنم