2777
2789
عنوان

همسرم این بلارو سرم آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 43 پست
اینطوری اگه اون مرد پای تلفن بگه خوب می کنم، از قصد میگم و این حرفا هر جا شوهرت حرفی شنید حداقل این ...

من حرف بقیه رو قبول ندارم   حرف همسرمو باور دارم  مشکلی ندارم اصلا کی چی گفته چیکار می‌کنه . همسرم تموم نمیکنه 

به نظر من شوهر ادن زن داره این شایعات رو درمیاره. منم حس می کنم که فقط شما می تونی این قضیه رو جمع ک ...

خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم. شوهرم بفهمه سرمو می‌بره شهرمون کوچیکه هزار تا حرفش میکنن اینو  سر یه تماس ساده  اینجوری بی عابروش کردن  منم زنگ بزنم دیگه شوهرم تو خونه هم راهم نامیده اخلاقشو میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حرف بقیه رو قبول ندارم حرف همسرمو باور دارم مشکلی ندارم اصلا کی چی گفته چیکار می‌کنه . همسرم ت ...

تو که شوهرتو مجبور کردی به یک زن خراب زنگ بزنه پس بهش شک داشتی الانم به حرف شوهرت گوش بده برو پیش اون خانمه

من حرف بقیه رو قبول ندارم حرف همسرمو باور دارم مشکلی ندارم اصلا کی چی گفته چیکار می‌کنه . همسرم ت ...

خب میگم اینجوری همسرت با اون صدای ضبط شده می تونه دهن بقیه رو ببنده.. 

قهر بودن شما هم مشکل رو حل نمی کنه جز اینکه بدتر می کنه و بقیه میگن پس راست بوده که زن خودش هم قهر رفته

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم. شوهرم بفهمه سرمو می‌بره شهرمون کوچیکه هزار تا حرفش میکنن اینو سر یه ت ...

پس بگو پدرت زنگ بزنه و بهش اخطار بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه کتکت زده دستش بشکنه ایشالا ....ولی از طرفی هم مرده ابروش در خطر قرار گرفته نه شما مقصری و نه ...

بله حتما 

فقط نمیدونم به خانواده ام چی بگم  خیلی ناراحتن از همسرم چون بعضی رفتاراش  درست نیس خیلی بهم گفتن جدا شو 

همسرم سر یه بحث ساده آنقدر عصبی میشه داد میزنه قهر می‌کنه گذشته شخم میزنه اون بحث کوچیک رو تبدیل می‌کنه به یه دعوای بزرگ همیشه هم قهر می‌کنه نمیشه یه کلام حرف زد الآنم بدو بدتر شده وضعیتش

تو که شوهرتو مجبور کردی به یک زن خراب زنگ بزنه پس بهش شک داشتی الانم به حرف شوهرت گوش بده برو پیش او ...

من حتی از عکس اون خانومه نشناختمش یعنی کلا تا حالا ندیده بودمش  تازگیا همسرم قضیه رو تعریف کرد شنیدم بقیه هم میگن این قضیه زنگ زدن برای ۱۱ماه قبله تازه این کارو با ما کردن

عزیزم شما یه کم ترسو هستید و ضعیف... 

اینطوری نباش. 

اجازه نده کسی پشت زندگیت حرفی بزنه، هر کس میخواد باشه. 

همیشه آروم و منطقی بودن خوب نیست.. یه جا باید محکم رفتار کنی.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس بگو پدرت زنگ بزنه و بهش اخطار بده

نمیکنه  دنبال شر نیس چند سال قبل سر یه نفر   اینجوری دعوا مون شد پدرم اومد وساطت کرد کلی درگیر پاسگاه دادگاه شد آخرشم شوهرم همه چیو انداخت تقصیر خانواده ام    . خانواده من بدی در حقش نکردن اما همسرم همه چیو از چشم منو خانواده ام میبینه هر حرفی می‌شنوه پشت سرش میاد زندگیمون رو جهنم می‌کنه پدرمو فوش میده البته من نمیگم به خانواده ام فوشاشو

عزیزم شما یه کم ترسو هستید و ضعیف... اینطوری نباش. اجازه نده کسی پشت زندگیت حرفی بزنه، هر کس میخواد ...

من اجازه نمیدم چرا هیچ کس جرات نداره تو روم بگه  همه میرن به شوهرم میگن اونم احمقه باور می‌کنه زندگیمون رو سیاه کرده 

خانومش کل دارایی همسرشو کشیده بالا و رفته شوهرش از اونهمه اموال یه موتور هم نمونده براش . داره زندگی ...

وای... حق داره ناراحت باشه 

البته اینکه گفتی زنگ‌بزن و..هر زن دیگه ای بود همینکارومیکرد  دیگه این وسط بدشانسی آوردی

شوهرت اگه میتونه محل کارشو عوض کنه 

عزیزم اصلا نه به اون آقا زنگ بزن نه با خانومش حرف بزن.

کانلا قضیه رو نادیده بگیر.

هرچی بیشتر پیگیر بشی و حرف بزنی وضعیت بدتر میشه.

همسرتم حق داره تا حدودی.

الان این حرفارو تازه شنیده و ناراحت و عصبیه.

یه مدت که بگذره همه فراموش میکنن همسرتم آروم تر میشه.

یه مدت با شوهرت راه بیا.

بداخلاقی میکنه یاعصبی مییشه تو ادامه نده و جوابشو نده.

کم کم فراموش میشه.

همه میدونن دو نفر آدم که دارن جدا میشن هزار جور حرف پشت هم میزنن.

شما خودتو کامل بکش کنار از قضیه اونا و زندگیتو خراب نکن

شوهرت از ایناس ک دشمن فرضی داره!!!!مطمئنم قبل از این سر مسائل خیلی کوچیک و بی اهمیت مثلا باهات یه حوری عصبانی میشد و برخورد میکرد ک انگار دشمن خونیشی اون لحظه درسته؟؟؟؟

من حتی از عکس اون خانومه نشناختمش یعنی کلا تا حالا ندیده بودمش تازگیا همسرم قضیه رو تعریف کرد شنیدم ...

پس بجای کار میلنگه شوهرت الکی  تو رو بهانه کرده

از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها 

یه غلطی کرده شوهرت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792