2777
2789
عنوان

عکس پای جن واقعی سریع بیاین😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 27429 بازدید | 373 پست
ن من یادمه سرتا پاشو نگا کردم ی چادر مشکی ام پوشیده بود ن مثل چادر مشکیایی ک خانما میپوشن اونجوری نب ...

منم اینارو بیشتر توی خواب و بیداری میبینم.ولی خیلی واقعیه.انگار آدم بیداره داره میبینه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم توی خواب و بیداری دیدم.اصلا اعتنا نکن.مثلا اگه جایی تنهایی یکی اسمت رو صدا زد جواب نده.

اره اتفاقا چند بار اسممو صدا زدن و من اهمیت ندادم اصلا . پیش خودشون گفتن این ت.خ.مشم حساب نمیکنه بابا ولش کنید بریم ی کیس دیگه میگم من خیلی تنها بودم حتی تو وحشتناک ترین جا و حامله و پر درخت . ی بسم.... و ی ایت الکرسی میخوندم و دلم قرص میشد . من کمردرد دارم چند بار تو خواب و بیداری حس کردم یکی انگشتشو ک مثل ی چوب خشک بود فرو میکنه ب همون قسمتی ک کمرم درد میکنه بازم اعتنا نکردم

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
تو واقعیت دیدی ؟؟؟ راستش من زائو بودم یبار شب زایمانم وقتی بچه دنیا اومد تو ای سی یو بودم اومدن تو خ ...

یه بار هم توی اتاق دراز کشیده بودم.میخواستم بخوابم.کسی رو ندیدم.ولی صدای یه دختربچه رو میشنیدم که گریه میکرد.با اینکه ندیدمش دقیقا میتونستم بفهمم کجای اتاق نشسته.اصلا اعتنا نکردم.اون موقع ها خیلی میترسیدم.داشتم از ترس میمردم.ولی اعتنا نکرد دیگه رفت صداش نیومد دیگه.برای تو اینجوری شده؟

یه بار هم توی اتاق دراز کشیده بودم.میخواستم بخوابم.کسی رو ندیدم.ولی صدای یه دختربچه رو میشنیدم که گر ...

اره اتفاقا دوبار صدای گریه خیلی بلنده نوزاد بود شدید گریه میکرد انقدی بود ک از خواب پریدم صداش عصابمو بهم ریخته بود . ی دوبارم تو خواب احساس کردم یکی دست گذاشته رو موهام داره نوزاش میکنه ولی نوازشش جوری بود ک فشار میداد سرم سنگین میشد و موهام انگار میخواست کنده بشه موهام بلند بود میخوابیدم باز میزاشتم خیلی خوشگل بود موهام از اون موقع ریزش مو دارم دیگه اون حون قبلو نداره

اره اتفاقا دوبار صدای گریه خیلی بلنده نوزاد بود شدید گریه میکرد انقدی بود ک از خواب پریدم صداش عصابم ...

وقتی موهات رو شونه میزنی یه دعایی هست اونو بخون.توی گوگل بزن پیدا کن.من الان یادم نیست.

وقتی موهات رو شونه میزنی یه دعایی هست اونو بخون.توی گوگل بزن پیدا کن.من الان یادم نیست.

میرم سرچ میکنم . از اون موقع اصلا ب موهام رسیدگی نمیکنم شاید زورکی هفته ب هفته ی شونه بزنم اصلا سرد شدم بیخیال شدم نسبت ب رسیدگی ب خودم . قبلا انقد ب خودم میرسیدم اما الان نه مثل قبل نیستم نمیدونم چرا 

منم.بعضی وقتها خیلی کسلم.همش دلم میخواد بخوابم.

منم ب شدت عصبی میشم زود جوش میارم زود خسته میشم کسلم بی حالم . چیکار کنیم خوب بشیم 

جن واقعی دوستم داره صورتش کشیدست دماغ دراز چشمای زاغ دست و پاهای کشیده و لاغر

این که میگی زن همسایه ماست😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
منم ب شدت عصبی میشم زود جوش میارم زود خسته میشم کسلم بی حالم . چیکار کنیم خوب بشیم

در مورد چیزایی که دیدی با یه تراپیست صحبت کن

جدی بگیر

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤