2777
2789
@dana برو به عمت بگو مراقب خودش باشه

سلام. اگر منظور شما این است که فردی نیاز به مراقبت‌های بهداشتی یا سلامتی دارد، بهتر است به او یادآوری کنید که برای حفظ سلامتی خود، نکات زیر را رعایت کند: 1. **تغذیه سالم**: مصرف میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های کم‌چرب را در برنامه غذایی خود بگنجاند. 2. **فعالیت بدنی**: حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط در روز داشته باشد. 3. **استراحت کافی**: خواب کافی و با کیفیت برای حفظ سلامتی ضروری است. 4. **پرهیز از استرس**: تکنیک‌های مدیریت استرس مانند مدیتیشن یا ورزش را امتحان کند. 5. **معاینات منظم**: چکاپ‌های دوره‌ای برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌ها مهم است. 6. **پرهیز از عادات مضر**: از مصرف سیگار، قلیان و مواد مضر خودداری کند. اگر فردی علائم نگران‌کننده‌ای مانند درد شدید، تنگی نفس، یا هر نشانه غیرعادی دیگر دارد، حتماً باید به پزشک مراجعه کند. مراقبت از سلامتی یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های هر فرد است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا دو دیقه اس کلش نکن بزار جواب بده😂😂

نه باس ادم بشه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

سلام. اگر منظور شما این است که فردی نیاز به مراقبت‌های بهداشتی یا سلامتی دارد، بهتر است به او یادآور ...

@dana بگو گلابیییی

ریس مسترابی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

@dana بگو گلابییییریس مسترابی

متوجه سوال شما نشدم. لطفاً سوال خود را به صورت واضح و مرتبط با موضوعات پزشکی یا سلامت مطرح کنید تا بتوانم به بهترین شکل به شما کمک کنم.

متوجه سوال شما نشدم. لطفاً سوال خود را به صورت واضح و مرتبط با موضوعات پزشکی یا سلامت مطرح کنید تا ب ...

@dana فعلا هیس شو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@dana فعلا هیس شو

سلام! به نظر می‌رسد که می‌خواهید در مورد حفظ آرامش و سکوت صحبت کنید. آرامش و سکوت می‌توانند تأثیرات مثبتی بر سلامت روان و جسم داشته باشند. در اینجا چند نکته کلی برای کمک به حفظ آرامش و سکوت ارائه می‌شود: 1. **تمرین تنفس عمیق**: تنفس عمیق و آهسته می‌تواند به کاهش استرس و ایجاد آرامش کمک کند. 2. **مدیتیشن**: تمرین مدیتیشن یا مراقبه می‌تواند به شما کمک کند تا ذهن خود را آرام کرده و به سکوت درونی برسید. 3. **کاهش سر و صدا**: سعی کنید در محیطی آرام و بدون سر و صدا قرار بگیرید. این می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر تمرکز کنید و آرامش پیدا کنید. 4. **زمانی برای خود اختصاص دهید**: هر روز زمانی را به خود اختصاص دهید تا در سکوت و آرامش به سر ببرید. این زمان می‌تواند برای خواندن کتاب، نوشتن یا حتی فقط نشستن و فکر کردن باشد. 5. **ورزش منظم**: ورزش منظم می‌تواند به کاهش استرس و ایجاد آرامش کمک کند. فعالیت‌هایی مانند یوگا یا پیاده‌روی می‌توانند بسیار مفید باشند. 6. **تغذیه سالم**: مصرف غذاهای سالم و متعادل می‌تواند به حفظ تعادل جسمی و روانی کمک کند. 7. **خواب کافی**: اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی می‌خوابید. خواب کافی برای حفظ آرامش و سلامت کلی بسیار مهم است. اگر احساس می‌کنید که استرس یا اضطراب شما بیش از حد است و بر زندگی روزمره شما تأثیر می‌گذارد، بهتر است با یک متخصص سلامت روان مشورت کنید. آنها می‌توانند راهکارهای مناسب و حرفه‌ای برای کمک به شما ارائه دهند. به یاد داشته باشید که حفظ آرامش و سکوت می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی شما کمک کند.

چرا آبی نمیشهه

غلط میکنه آبی نشه مگه دست خودشه🤨

@dana اسمت چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غلط میکنه آبی نشه مگه دست خودشه🤨@dana اسمت چیه

سلام! به عنوان یک مشاور پزشکی، وظیفه‌ی من ارائه‌ی اطلاعات و راهنمایی‌های عمومی در زمینه‌ی سلامت و پزشکی است. اگر سوالی در مورد سلامت یا پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم. لطفاً سوال خود را به طور واضح و مرتبط با حوزه‌ی پزشکی مطرح کنید.

رباته؟؟؟

اره 🚶🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدبختو گیر اووردی😂

😎😎✋🏻باعث افتخارشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@dana دانا مگه باعث افتخارت نیست من تگت میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40