2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم شوهرمعتاد دارم

ولی کار میکنم.

الان زنو مرد نداره 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خواهشا اگه ندارید بچه دار نشید گناهش با من

اگر پول داشته باشند اما مسئولیت پذیری و آگاهی تربیت فرزند نداشته باشند چی؟! حاصلش می‌شه چیزی مثل بچه‌های امروزی  پدر و مادرشون با تبلت و گوشی و پلی استیشن رهاشون کردند و تربیت شده‌ی اینستاگرام و جی تی ای و... هستند!

شکی ندارم فرزندی که در فقر زیر نظر والدین شریف و مراقب بار بیاد از بیشتر بچه‌های امروزی سرنوشت بهتری می‌تونه داشته باشه!

ای کاش همه مثل شما بفکر بودن شوهرم محتاد بود ولمون کردرفت 3تا بچه دارم  جداشدم توروستا جنوبم منطقه محروم خدا شاهده پسرعموی دارم خیره ب تمام مردم کمک می‌کنه منوبچهام نمی‌بینه بخدا نذر گوسفند می‌کنه میده همسایه‌ها خونه من با این لعنتی یک دیوار هست همچیز زندگیم می‌دونه 

منم تو گناهش شریک

میبینن وضعیت خرابه زرتی زرتی بچه دار میشن خب بابا لامصب کاندوم نمیتونی بزاری یه پلاستیکی چیزی بزار

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

اگر پول داشته باشند اما مسئولیت پذیری و آگاهی تربیت فرزند نداشته باشند چی؟! حاصلش می‌شه چیزی مثل بچه ...

هیچ فرقی ندارن اونیم که فقر تجربه کرده هزار و یک. مشکل روانی داره 

ارهخودم عاشق بچه امسنم ب ازدواج نرسیده سیکل نگرفته ترک تحصیل کردم همین چندهفته پیش😂آینده ندارمواس ه ...

خوب کاری میکنی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792