2777
2789
عنوان

بارداری یکسال بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 91 پست
مبارک باشه به سلامتی و دلخوش همچین کاری کنی تا عمر دارین تو زندگیتون بلند نمی‌شید خیلی بی برکتبه بعد ...

مرسی عزیزدلم

اصلا ب انداختنش ک فکر نمیکنم موندم هسرم رو چطور راضی کنم 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ب نظرتون خیلی زود نبوده این اتفاق؟

۶ ساله با همین هنوز خلوت دو نفره نداشتین؟ خدا را شکر کن که باردار شدی. مهمترین دلیل ناباروری ها جلوگیری بی دلیل اول ازدواجه. من شب عروسی پریود بودم و دیگه هم تا زایمان . 

مرسی عزیزم همش ب این فک میکنم شاید خیلی لحظات دونفره نداشتیم یا نکنه اطرافیان مسخره کنن بگن شماها ک ...

عزیزم خیلی ها هستن برا اینکه بقیه رو ساکت کنن میگن فعلا بچه نمیخاییم چون می‌دونی دیگه بعضیا اینجوری هستن کلا طرف تا ازدواج می‌کنه همش میپرسن پس کی بچه میارین اینا هم برای ساکت کردنشون اینو میگن ولی کار خودشونو هم میکنن 

به نظر من که شیش سال برای گذروندن اوقات دونفره خیلی خوب بوده بعد تازه شما نه ماه وقت دارین تا نی نی به دنیا بیاد 

حالا قدم نی نیتون هم مبارک باشه عزیزم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

زود که بوده ولی خب کاری که شده ماهم 6 سال دوست بودیم 10 ماه هم نامزد تازه چند ماه عقد کردیم منم تمام استرس هم اینکه زود بچه دار شم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دیگه خلوت دونفره چیه ۶ سال دونفره بودین خسته نشدین

اخه رسمی کلا دوسال بوده و یکسال عروسی همسرم همش میگه دوستامون مسخرمون میکنن و الان امادگی پدر شدن ندارم

ولی من نمیتونم از بین ببرمش چون واقعا شرایطش و ندارم و هدیه خداست

چرا مسخره مگه حاملگی مسخره کردن داره.یک وقت به حرف همسرت گوش ندی سقط کنی خیلی ها تو عقد بچه دار شدن ...

نه این کارو نمیکنم ولی موندم چطور همسرم و راضی کنم

به اطرافیان ربطی نداره شما هم نمیخواد به همه توضیح بدین که نمیخواستیم و ...

مرسی دوستم

ن سقط نکن توروخدا کلی نازایی اومده که اصلا دلیل نداره من خودم ۶ ساله بچه دار نمیشم کلی قرص و امپول ا ...

انشالله به زودی دامنت سبز میشه♥️

چطور راضیش کنم

اخه رسمی کلا دوسال بوده و یکسال عروسی همسرم همش میگه دوستامون مسخرمون میکنن و الان امادگی پدر شدن ند ...

مگ چقد حرف مردم مهمه یعنی مهمتر از جون بچتون و کلا یه انساندیگ