2777
2789

راجب سهمیه پنج درصد راجب اینکه چقدر روی تراز و رتبه تاثیر می‌زاره و روی تعیین رشته تاثیر داره و کسی که خودش استفاده کرده و جواب گرفته توضیح بده ممنون میشم 

کم در حد سهمیه منطقه۳

خب مگه نمیگن وقتی سهمیه پنج درصد رو انتخاب کنی منطقه های دیگه رو نمیتونی انتخاب کنی و اینکه تعداد کسایی که سهمیه پنج درصد دارن خیلی کمتر از منطقه هاست . پس بهتر نیست پنج درصد رو انتخاب کنیم؟ و من از یکی پرسیدم می‌گفت ریخته من رو ۲۰ هزار آورده پایین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه نمیگن وقتی سهمیه پنج درصد رو انتخاب کنی منطقه های دیگه رو نمیتونی انتخاب کنی و اینکه تعداد کس ...

میاره پایین رتبه رو ولی تو انتخاب رشته تأثیر نداره

یعنی ممکنه با ۱۰ هزار سهمیه پنج درصد پرستاری هم نیاری

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

سهمیه پنج درصد وقتی رتبه ات بالا باشه زیاد تاثیری نداره

ولی وقتی رتبه ات پایین هزار باشه خیلی تاثیر داره. یکی از دوستام رتبه اش نهصد بود

با سهمیه پنج درصد رتبه اش شد رتبه ی چهل! 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بودنش بهتر از نبودنشه 

ولی جوری نیست که بخوای دل خوش کنی نخونی 

بخون اونم تأثیر میذاره میکشتت بالا

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره