2821
2789
عنوان

خیانت

179 بازدید | 20 پست

سلام تو گوشی همسرم دیدم تو واتساپ وضیعت اون خانوم عکس پسرشو گذاشته بود وهمسرم استیکر بوس فرستاده بود واون خانوم دامپزشک و مطلقه هستش وهمه میشناسنش تو محله  وقتی دیدم گفتم چرا این کار و کردی گفت برای پسرش فرستادم ودستم خورد نمیدونم چکار کنم خیانت هست یانه میشه راهنماییم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید باشهالبته خب قطعا کار اشتباهی بودهنباید انجام میدادن اما خیانتو اثبات 100 درصدی نمیکنه

اون خانوم هرکس میره پیشش سرب سرش میزار ولی گفت بخدا باپسرش دوستم پسرش همسن شوهرم برای اون فرستادم 

باید حساسیتتو جوری نشون بدی نگه حساسه بگی اینکارادر شان تو نیست باید مقابلش وایسی ساده نگذری .

وایسادم هرچی بگم میگه بخدا وقتی وضیعتشو واتساپ دیدم فکر کردم پسرش حواسم نبود 

وایساد هرچی بگم میگه بخدا وقتی وضیعتشو واتساپ دیدم فکر کردم پسرش حواسم نبود

بگو بیخود فقط ببینم دروعای اینجوری میگی تلفنشو پاک کن که واتساپش نیاد بالا واتساپ که اینستا نیست بیاد رو صفحه که باید خودت بری تو مخاطبا ببزنی وصعیتو 

بگو بیخود فقط ببینم دروعای اینجوری میگی تلفنشو پاک کن که واتساپش نیاد بالا واتساپ که اینستا نیست بیا ...

خوب ما دامدار هستیم بخاط همین شما سیو کرده بود دارو میخرید ازش

2790
2823
2791
2779
2792