2777
2789
عنوان

بچه ها من ۱۷سالمه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5526 بازدید | 188 پست
منم فك ميكردم خيلي كمه ولي تو اين سايت خيليا رو ديدم ميگن ١٣عروسي كردن ...

من خودم ۱۶ سالم بود ولی نه الان ۲۰ سال پیش به نظر من اصلا خوب نیست زود ازدواج کنی نه از بچگیت چیزی میفهمی نه اینقد بزرگی که از زندگی متاهلی بفهمی لذت ببری من اگه بر میگشتم عقب تا ۲۵ ازدواج نمیکردم

طلاق بگیر با من ازدواج کن هروقت خواستی بچه دار شو 😆😆

نشکنی نمکدون😐😐😐😐😐😐😐شما رو اول باید بزرگ کنه تا بری مدرسه دیپلم بگیری ایشون مادربزرگ شدن😐😐😐😐

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من شوهر مم اوایل ازدواج هی میگفت بچه

منم سنم کم بود اولش گفتم عزیزم فقط بزار ۱۸ سالم تموم بشه 

بعدش گفتم عزیزم من بخاطر خودت میگم‌ بچه کلی خرج داره نمیخوام تو این اوضاع مالی بری زیر خرج های بیشتر همینطوری راضی شد

الان ۳ ساله هنوز اقدامی نکردیم 

تو هم با سیاست شوهرتو قانع کن

من ۱۶سالگی ازدواج کردم و۱۸سالگی با علاقه خودم بچه دارشدم

اوایل شوهرم بچه مبخواست میگفتم من میخوام مامان خوبی باشم بذار با علاقه بچه دارشم 

بذار ارزش واقعی نی نی رو بدونم

اون قبول کرد 

یه بار هم که خواهرشوهرم از بچه دارشدن گفت محترمانه گفتم این مسئله بین من و شوهرمه و فقط خودمون باید دربارش تصمیم بگیریم 

بذارید هروقت خواستیم خودمون بچه دارمیشیم

تو ام اینجوری کن شاید فایده داشت

البته من سال بعدش دیوونه نی نی شدم با اینکه شوهرم دیگه نمی خواست اما به من احترام گذاشت

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
طلاق بگیر با من ازدواج کن هروقت خواستی بچه دار شو 😆😆

این دیگ از اون زرا بود😒

مرتیکه ی نون خشکی😒

خجالتم نمیکشه اومده نظر میده تورو باس شوهربدن ن زن ک نمیفهمی تو سایت زنونه نباس عضو شد و نظرای چرت داد😓

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
تو بعضي فرهنگا هميشه پايينه سن ازدواج ب اداب و رسومه دگ

من الان توشهرهای بزرگ هم خیلی دیدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم یا باید قایمکی قرص بخوری یا راضیشون کنی که بچه دار نشی که میگی نمیشه یا با قهر و گریه و دکتر گفته و اینا بندازیش عقب به خانوادتم بگو با دامادشون صحبت کنن نمیشه آدم بچه رو تو سن کم شوهر بده بعد ولش کنه به امون خداکه...ازشون کمک و مشورت بخواه

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
2790
2778
2791
2779
2792