2777
2789
عنوان

مردباس ...😲😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 166 پست
مرد باید زنشو از هممممممه بیشتر دوست داشته باشه  و همیشه بگه دیت پخت زن من خیلی خوبهر بقیه هم ...

😮اوههه خب تکلیف ما که دسپخت نداریم چیه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا من انقد کم توقعم😱😱😱😱😱 هیچی یادم نمیاد بگم😂😂😂😂😂😂

همین که منو بگیره یعنی خیلی مررررررررررده😂😂😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
چرا من انقد کم توقعم😱😱😱😱😱 هیچی یادم نمیاد بگم😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 مرد باس قدم به قدم فرش بشه زیر پای زنش بگه زننننننن  کفشتو ندار رو زمین خاکی میشه😲😲😲😲 بذار رو کول من من فرش زیر پات رد شو ضعیفهههه😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مرد باس وقتی زنش داره رانندگی میکنه از مرگ نترسه 😂😂😂

😂واقعا

مرد باید غیرت داشته باشه

اون که صد در صد 

مردباس سوییچ مزدا۳ رو بکوبه رو میز بگه خانووووم نبینم بدون ماشین جایی بری ها😒😒😒😒😒😒

بعله بعله 😍😍😍😍😍

مرد باس زنشو دوس داشته باشه

نداشته باشه بنظرت میاد بگیرتتش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز