2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 95 پست
ترویج هرزگیه، هر یه ویو که توسط ما بخوره شریک گناهشون هستیم

عزیزم نمیشه گفت هرزگی  برنامه اشنایی وقتی یکی تایپت نیست یا اخلاقی به هم نمیخورین باید یا کس دیگه ای اشنا شی الان اینجوریه مثل قدیما نیست دیگه خودت بهتر میدونی 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

دلو دادم به جزیره دلم دیگه تنهایی نمیپذیره ......💃💃💃

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا این برنامه هارو نگاه نکنین همش برنامه ریزی شدس ک ذهن شمارو ب کار بگیرن.اسم عشق رو دارن خراب میکنن

دارن بین زن و مرد رو خراب میکنن یکم ب خودتون بیاین هرچی میبینین قرارنیس دنبال کنین که

آخه چ سودی این برنامه واسه ماها ب جز خراب کردن ذهنمون و تغییر دادن معیارهامون

خواسته های دختروپسر از همدیگه عوض شده انقد ک این برنامه ها و اون اسکلایی ک میشینن آرایش میکنن ی دوربین میزارن جلوشون فقط چرتوپرت میگن ذهن هارو خراب کردن

نه بابا اون خیلی لولش بالاست خیلی مرده جنتلمنه باور نداری برو از مامانش بپرس😂😐

حیف شماره مامانشو ندارم 😅😅

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
اره عوض کردم اونم چند بار ولی من حواسم هست بهت میبینمت و کاربری و خودت رو هم دوست دارم ❤️

عزیزمی 

مرسی از محبتت  

منم خیلی شمارو دوست دارم و از نظراتت لذت میبرم

دوباره همون قبلی رو بزار ما با همون تورو میشناسیم  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

توروخدا این برنامه هارو نگاه نکنین همش برنامه ریزی شدس ک ذهن شمارو ب کار بگیرن.اسم عشق رو دارن خراب ...

من فقط بخاطر سرگرمی میبینم همین

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

عزیزمی مرسی از محبتت منم خیلی شمارو دوست دارم و از نظراتت لذت میبرمدوباره همون قبلی رو بزار ما با ه ...

😁

چشم 

فدای محبتت

🌹

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نگار رو مخخخخخخ

ترانه‌ رو مخ تر 

زهرا حرص درار

سودا تو سری خور ولی قابل تحمل تر 

طناز آویزون جیغ جیغو 

ماهرخ خوبه 

پریسا رو حالم از بدنش ب هم میخوره 

نگاه گردنش میکنم خوف برم میداره با این تتوهاش 

آره همش فیلمه، مخصوصاً وقتی ببینی یه سریا واسه دیده شدن خودشونو به در و دیوار می‌زنن. ولشون کن، تو خودت باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب مگه ب پوله طرف باید بلد باشه چجوری بازی کنه ی مهارته دست خود ادم نیس اینا خیلی طبیعی ان من ی لحظه ...

هیچ سناریویی درکار نیست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

همین سرگرمی روت تاثیر میزاره ولی خودت متوجهش نمیشی

نه عزیزم تاثیری نذاشته روم ۱۵قسمت اومده فکر کنم ولی رو من اینا تاثیر نمیذاره 

2790
2778
2791
2779
2792