2821
2789
عنوان

آقامون میگه 😌....💝

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 67 پست
اوووه نبودید تواون یکی تاپیک الان یکی داشت از رونای شوهرش حرف میزد😆

ابیی😅😅😅مثلا راجع به رون مردا چی میشه گفت😂😋😂 انقد پشماش فررره😆😆😆ایی

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
😆همینه ک هس مگه قبلا. ندیدی چرا گرفتی پس 👅👅👅اینم زبونم بلندی قدمه😂

😂😂😂😂😂میشه استعفا بدم؟😆😆😆😆

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂نگو ووو😐چ بیغیرت😂😂😂 بده بینم تاپیکشو یکم شادشیم😆😂

تویه تاپیک داشت تعریف میکردتوآتلیه زنه داشته کت شوهرشو درست میکرده بعد شلوارصوهرشم درست میکنه براعکس امادش میکرده.

خب؟😁

بعدیهواینم موهای زنرومیکشه میگه هوووی بیا بخورش😐شوهرشم میگیره زنرو میزنه.

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
😂😂😂😂😂میشه استعفا بدم؟😆😆😆😆

مگه الکیه 😆 صب کن ولن بگذره عشقم 😒بعد ساعت نه میذارمت دم در😂😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تویه تاپیک داشت تعریف میکردتوآتلیه زنه داشته کت شوهرشو درست میکرده بعد شلوارصوهرشم درست میکنه براعکس ...

😂😂😂😂وحشی بافقی اینان دقیقا😂 عروس دوماد بودن یا تارزان 😲😲😲😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😆😆😆چرا  

خوب زندگي خوبي داشتم 

اما الان همه اش در حال حرص و جوش خوردم 

همه اش هم به خاطر همسرم هست كه خودخواه و مهارت هاي زندگي و زن داري بلد نيست 

اخر اين اخلاقش باعث ميشه ازش جداشم 

اما هميشه من و مقصر ميدونه 

كلا دوران مجردي دوران خوشي و خوش گذروني و بي خيالي هست 

با كلي شور و هيجان 

مگه الکیه 😆 صب کن ولن بگذره عشقم 😒بعد ساعت نه میذارمت دم در😂😂😂😂

مادرجان ری دی با این عروس اوردنت😆😆😆😆😆

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
مادرجان ری دی با این عروس اوردنت😆😆😆😆😆

😂😂😂😂😂

😁تازه گیر داده بود که زنه به رونای شوهرم دست میزد ازعمد

😂😂😂😂

تویه تاپیک داشت تعریف میکردتوآتلیه زنه داشته کت شوهرشو درست میکرده بعد شلوارصوهرشم درست میکنه براعکس ...

😨😨😨😨😨😨😨😨😨عکاسو؟خب بیشعور جنبشو نداری آتلیه نرو یکراست برو تالار😠😠عکاس ما هر کاری که میخواست انجام بدمو عینا رو شوهرم پیاده میکرد😂😂😂😂

عشقی عزیزم😍😍😍😚😚😚

فدات گلم عزیزی😍😘😘😘

😨😨😨😨😨😨😨😨😨عکاسو؟خب بیشعور جنبشو نداری آتلیه نرو یکراست برو تالار😠😠عکاس ما هر کاری که میخوا ...

😂😂😂😂😂😂