2777
2789
عنوان

غذای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
دوماهه دارم میدم بهش سوپای مختلف تا کی بدم؟ازکی غذای سفره بدم؟شام بدم؟

بهداشت میگه تا یک سالگی غذای سفره بده 

من بچه هام رو زو تر غذای سفره بهشون دادم ۱۱ ماهگی تقریبا اما هنوزم ۱ سال و چهار ماهشونه من بیشتر سوپ و دمپخت و کته نرم و این چیزا هم بهشون میدم 

میتونی کم کم پوره بدی اما از کم شروع کن که سنگین نشه معده اش و تخم مرغ آبپز هم خوبه شیر بیسکوییت و شیر برنج اگر خوبه و بهش میسازه 

موز تا یک سالگی نباید بخوره عسل و کله پاچه نخوره .....

اما آب میوه طبیعی میتونی با قاشق یا پستونک بهش بدی 

آب هم اوایل با پستونک بهش بده و کم کم لیوان بذار دهنش تا یاد بگیره

فعلا دو وعده خوبه بهش هویج آب پز ، سیب زمینی آب پز هم بده ، دیگه از ماه بعد فقط غذای پوره نده ، یه ذ ...

اهان مچکرم💕

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم آروم شروع کن و طبق پشت کارت بهداشت مواد غذایی رو بهش اضافه کن اونجا تعداد وعده های غذایی رو هم نوشته. فرنی. حریره بادام. انواع اقسام سوپ و دوره میوه البته اونایی که مجاز هستند

استاتر زیادم میکس نکن غذاشو فقط با پشت قاشق یکم نرمش کن غذاشو اگ خیلی میکس باشه عادت میکنه اگ یه تیک ...

دیگه میکس نمیکنم زیاد مرسی

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
بهداشت میگه تا یک سالگی غذای سفره بده من بچه هام رو زو تر غذای سفره بهشون دادم ۱۱ ماهگی تقریبا اما ه ...

عزیزم من غذای کمکی طبق تحقیقی کردم زودتراز بهداشت شروع کردم دوسه ماهی هست داره غذا میخوره الان دیگ نمیدونم این روندو ادامه بدم یا برم سمت غذاهای دیگه

عزیزم من غذای کمکی طبق تحقیقی کردم زودتراز بهداشت شروع کردم دوسه ماهی هست داره غذا میخوره الان دیگ ن ...

آره همینا رو بهش بده و بقیه چیزایی هم که بهت گفتم بده بهش 

فقط نرم و پوره کردنی بده که معده اش کوچولووه اذیت نشه 

الان باید فرنی و حریر بادام و سوپ و پوره و آبمیوه طبیعی بخوره اما دفعات زیاد حجم کم 

شیر هم فاصله یک یا دو ساعت از غذا باشه که حالش بد نشه

حساس نباش 

اهان مچکرم💕

راستی برو سایت solid start یه سایت خارجی معتبره و کلی اطلاعات راجع به غذای بچه ها داره ، اپلیکیشن هم داره که من نتونستم اکانتشو بخرم ولی به صورت امتحانی یه مدت میشه استفاده کرد

گلم ت بارداری استرس داشتی برا سرویکست چیکار کردی

هیچی عزیزم تمامش رو استراحت مطلق مطلق

اوف خدا نیاره 🥲