2777
2789
چون بعدطلاق خیلی حرفا پدرم بهم زد ک قلبم تیکه تیکه کردواینک راحت نیستم پیششونبماند ک نذاشت پیشرفت ک ...

هی خوشگل اشکال نداره بی اهمیت باش می گذره...:)

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرار کنم منو نکشه؟

نگران نباش نمیکشه عزیزم

چرا اینکارو میکنه اصلا؟از کی شروع شد؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

الان منو میکشه؟

نه عزیزدلم نگران نباش. لطفا همین الان زنگ‌ بزن ۱۲۳ یا ۱۴۸۰ شاید اونا یه راهی جلوی پات گذاشتن. منظورم برای رفتن از خونه هست.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

یهو افتاد رو دنده لج.اژ سال ۱۴۰۰ که بهش گفتم خونه بنامم کن.الان در همش قفله عین مرده ها افتادم یه جا

فقط بابات اینجوریه یعنی؟مامانت چی؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

چیکار کنم ؟ فرار کنم نکشه منو؟

عزیزم نمیتونی فرار کنی اینجا مثل کشورای دیگه نیست که دختر بدون احازه ی پدرش هرکاری که خواست انجام بده باهرجایی که خواست بره بابات که به دکترا رشوه داده بستریت کنن حتما زود با پلیسا پیدات میکنه مگر اینکه فرار کنی کشور دیگه پناهنده شی که تاحدودی غیر ممکنه اون اینطور که من دیدم انگار بخاطر رد کردن خاستگاریت کینه به دل گرفته خاستگار دیگه ای نداری ؟ که زودتر باهاش ازدواج کنی بری راحت شی از دست این مرد  

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
مامانمم مثل اونه

خب عزیزم نمیشه که همه بد باشن حتما یه مشکلی هست دیگه

مامانت بد بابات بد دکترا بد امکان نداره

خیلی ادما مثل شما هستن ولی انکار شدید میکنن

دکترا اصلا بهشون اجازه داده نشده که بدون دلیل بیمار بستری کنن خوشگل